Paul Surugiu ajută tinerele talente

14681795_1611237039170834_2770673990689496555_nfuego-2
Indiferent de profesiile pe care le alegem în viață, mai pragmatoice, ori mai visătoare, mai bine plătite ori mai puțin remunerate, este vital ca satisfacția personală să fie pe primul plan. Poate tocmai de asta am încurajat mereu pe oameni să-și urmeze pasiunile. Pentru că acest proiect a luat ființă dintr-o pasiune admirabilă și uite că acum a ajuns să-i determine pe alții să-și continue, în forma lor, activitățile preferate.
În special pentru cei tineri, talentați, care au tot viitorul în față și care, cu entuziasm, dăruire și implicare, pot face România, măcar cu 1%, mai frumoasă.
Printre acești tineri se numără și BOGDAN DOSARU, un tânăr de 20 de ani, student al Universității de Arhitectură și Urbanism ION MINCU din București, care nu doar că e talentat, e și foarte modest. Ce face Bogdan? Studiază și are în plan proiecte admirabile. A participat până în prezent la numeroase concursuri, luând premii, dar cea mai mare pasiune a sa este grafica.
Deși student la arhitectură, având în față un viitor glorios, după spusele profesorilor săi, Bogdan desenează, construiește tot felul de forme și lumi imaginare, aplicate, cu profesionalism. Crede în pasiunea lui și își dorește să o ducă la următorul nivel, continuând în același timp și studiile la facultate. Paul Surugiu este alături de Bogdan, sprijinindu-i financiar talentul, curajul de a vrea, de a depăși o condiție. Doar fiind alături de tinerii capabili ai României putem face ca lucrurile să funcționeze! Mult succes, Bogdan! Iată mai jos câteva din lucrările sale!

1 Comment on "Paul Surugiu ajută tinerele talente"

  1. Felicitari Paul Surugiu pentru gestul tau uman, oferi o sansa tinerelor talente!Art by Fuego aduce zambete!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc