Olga Bălan, vacanță de povești la Roma!

Olga Bălan s-a întors dintr-o vacanță la Roma, acolo unde a locuit 20 de ani. Artista noastră se împarte între cele două țări, Italia și România. Din luna martie ea a fost cucerită de șarmul lui Dragoș Zaharia, fotograf și grafician, și el cu veleități artistice, având în vedere că a apărut într-un episod al unui serial de la Prima TV în rol de mafiot.

La numai trei luni de când s-au cunoscut, Dragoș a cerut-o pe Olga de soție, urmând să se hotărască unde se vor căsători, la Roma sau la București. Până atunci, ei au beneficiat de o frumoasă vacanță în Capitala Italiei, unde actrița și solista noastră deține un imobil, iar Dragoș a redescoperit un oraș superb, la brațul iubitei sale.

La întoarcere, Dragoș a fost prezent la vernisajul expoziției regretatei actrițe Stela Popescu, de a cărei imagini expuse în holul Teatrului Constantin Tănase, s-a ocupat îndeaproape. Iată câteva imagini din plimbările lor prin Roma, dar și imagini de la expoziția cu fotografiile actriței, care ne-a părăsit în urmă cu un an.

Be the first to comment on "Olga Bălan, vacanță de povești la Roma!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc