Olga Bălan, super colaborare cu un celebru artist din Turcia! Artista va cânta în weekend în Parcul Tineretului iar săptămâna viitoare la Teatrul Tănase

Olga Bălan, solista cu cei mai mari sâni naturali de la noi, a înregistrat o piesă cu un interpret din Turcia, pe nume Inanc Inanc. Cei doi au intrat în studio în București și au realizat mai multe ședințe foto în diverse locații bucureștene, urmând să înregistreze și un videoclip în Istanbul.

Olga Bălan, solista cu cei mai mari sâni naturali de la noi a înregistrat o melodie cu apreciatul artistul turc, Inanc Inanc. Piesa se numește ”Bine ai venit” și este compusă de Vlady Cnejevici, iar versurile sunt scrise de Nana Cnejevici. De altfel, Nana a fost și cea care i-a însoțit în periplul lor prin București, în mai multe locații în care au realizat ședințe foto și s-au distrat. Au fost la Muzeul Satului, apoi s-au plimbat prin Herăstrău, iar ultima ședință foto a fost realizată în Parcul Tineretului, acolo unde au și pescuit. Fotografiile au fost realizate de iubitul Olgăi, Dragoș Zaharia, grafician și fotograf de profesie, iar melodia a fost înregistrată în studioul lui Vlady Cnejevici.” Inanc, Inanc este un artist foarte talentat. Mă bucur că l-am întâlnit… Ne-am plăcut încă de la început și mă bucur că vocile noastre se potrivesc. Îi mulțumesc pentru colaborare, cât și Nanei și lui Vlady Cnejevici”, ne-a spus Olga Bălan. Cântăreața și artistul din Turcia, Inanc Inanc intenționează să filmeze și un videoclip la această piesă, în Istanbul. Sâmbătă, 6 octombrie, Olga va cânta la ”Zilele toamnei” de la ”Cafeneaua A   ctorilor” din Parcul Tineretului începând cu ora 16.00, iar săptămâna viitoare, vineri, 12 octombrie, actrița și cântăreața noastră va cânta pe scena Teatrului Constantin Tănase, alături de Adrian Enache, în cadrul spectacolului ”Un cântec… o glumă”.

Olga și-a dorit să ia și lecții de box, iar dorința i-a fost îndeplinită. Ocazia a venit odată cu înmânarea unor diplome de excelență, pe care le-a primit din partea a două instituții. Cântăreața și actrița Olga Bălan a primit două distincții din partea a două personalități din lumea boxului. Prima diplomă a venit din partea Ligi Profesioniste de box ”Ringul” și cealaltă din partea Federației Române de box. Una dintre ele i-a fost oferită artistei de către campionul Daniel Sorin Ciuvăț, iar cea de a doua i-a fost înmânată de către campionul de box Marian Cocoș. Cu acest prilej, Olga a primit și câteva lecții de box. Așa încât, acum nu-i mai este teamă că ar fi atacată de careva.

 

Be the first to comment on "Olga Bălan, super colaborare cu un celebru artist din Turcia! Artista va cânta în weekend în Parcul Tineretului iar săptămâna viitoare la Teatrul Tănase"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc