Ofițer rus de informații: UE nu va rezista în fața invaziei imigranților. Franța și Belgia vor deveni foarte repede state musulmane, urmate de alte țări din vestul Europei

La scurt timp după atentatele de la Paris din 13 noiembrie 2015, site-ul EuroCalifat a publicat un interviu cu un responsabil al serviciilor de informații din Rusia despre starea actuală în care se află Franța și Europa. Ofițerul rus de informații spune răspicat că Franța va deveni în scurt timp stat musulman, alături de Belgia și alte țări din vestul Europei, precum Anglia. “Trebuie să-i eliminați fizic. Îmi cântăresc bine cuvintele. Să-i lichidați, cum am spune noi”, declară tranșant interlocutorul, referindu-se la potențialii teroriști.

În calitate de oficial al serviciilor secrete ale unei țări prietene, care a fost reacția dvs. la anunțul atentatelor de la Paris?
Mi-am spus « Iată, se întâmplă ! ». Asta, pentru că noi ne așteptăm la un asemenea gen de acțiuni. Adevărata problemă nu e, de fapt, de a ști că Franța sau Rusia vor fi lovite de acte teroriste, ci când anume.

Cum apreciați reacția poliției în acel moment?
Foarte dificil de spus, pentru că nu eram pe teren, bineînțeles. La teatru, reacția rapidă a fost excelentă, pentru că teroriștii începuseră deja să ucidă ostaticii. Aici nu se pune altfel problema, trebuia acționat. Un bemol totuși: am înțeles că un simplu departament de poliție a intervenit la teatru, și nu serviciile voastre specializate – RAID și GIGN/GIPN. Puteau fi înregistrate pierderi în rândul polițiștilor.

În alte puncte, nu știu, am văzut câteva înregistrări video, forțele de poliție păreau depășite. Să spunem că per total reacția mi s-a părut bună, însă francezii au avut și noroc că teroriștii s-au aruncat în aer rapid. Dacă ar fi decis să-și continue acțiunile, ar fi fost victime, după părerea mea. Decizia de a ataca aproape imediat la teatru a fost excelentă. În aceste tipuri de acte teroriste de tip kamikaze e inutil să discutăm: ei vin să ucidă și apoi să se sinucidă. Trebuie acționat rapid.

În ceea ce privește Statul Major, a fost o reacție foarte proastă, ținând cont că președintele Hollande s-a dus la locul atacurilor teroriste imediat. E o foarte gravă greșeală a serviciului său de pază. Înțeleg că a vrut să arate că este prezent, dar securitatea lui trebuia să se afle pe primul plan. Într-un asemenea caz, de atacuri teroriste multiple, președintele trebuie dus într-un loc sigur. Voi aveți (râde) locuri de adăpostit responsabili la nivel înalt, ar fi trebuit utilizate.

La dvs., în Rusia, ar fi posibilă o astfel de operațiune?
Da, pentru că e imposibil să ai securitate absolută împotriva terorismului. Dar noi avem altă metodă de a preveni și a combate terorismul, pe care v-o împărtășesc. noi dăm o foarte mare importanță serviciilor secrete. Agenții noștri sunt infiltrați masiv în locurile unde sunt islamiști. Nu va pot dezvălui câți ofițeri de teren sau câți informatori avem, dar sunt cifre importante. Imediat ce avem informații, chiar foarte vagi, despre posibilitatea unui atentat, lovim masiv. La sfârșitul lui octombrie, spre exemplu, aproape 200 de persoane au sosit simultan în diverse puncte din Moscova. Informațiile ne-au fost transmise de agenții infiltrați. Am interogat imediat aceste persoane în așa manieră, încât au răspuns tuturor întrebărilor. La noi, în chestiunea terorismului, nu este permisă abordarea… „Vreau un avocat”.

Nu e vorba despre tortură în acest stadiu, dar folosim metode de persuasiune. Dacă persoanele interogate refuză totuși să răspundă, înțelegem că știu lucruri importante pentru securitatea cetățenilor noștri și aplicăm alte metode. Toată lumea sfârșește prin a vorbi.
În exemple precum cel de mai sus, numeroase atentate au fost evitate. În Franța vă purtați cu mănuși cu astfel de oameni, care nu se poartă la fel cu voi. Trebuie să știți ce vreți: să protejați teroriștii sau să vă protejați populația.

Noi am ales. Metodele noastre de lucru ne permit să evităm mai multe acte teroriste în fiecare an. Pot spune chiar în fiecare lună.

Situația în Franța e foarte diferită în ceea ce privește populația musulmană. În Moscova avem între două și trei milioane de musulmani, și totuși nu avem aproape nici o problemă cu ei, iar la voi mult mai puțini decât la noi seamănă teroare în orașe, cartiere. Se știe, noi aplicăm legea cu severitate. Nu tolerăm acte de huliganism, care se pedepsesc imediat cu închisoarea.

Un cetățean care refuză să asculte ordinele unui polițist în timpul unui control va petrece minimum un an în închisoare. Dacă se revoltă, între trei și cinci ani. Dacă îl lovește, mai mult timp. Vă spun toate acestea pentru a vă arăta că cetățenii din Rusia se comportă corect, pentru că știu că sancțiunile sunt severe.

Pe plan cultural e evident că musulmanii au o altă cultură și un mod de viață diferit față de al nostru. Plimbați-vă prin Moscova sau Sankt Petersburg. Nu veți vedea nici o femeie cu fața acoperită sau vreun bărbat cu djellaba. Magazinele noastre vând produse pe care noi le consumăm, nimeni nu pretinde că nu trebuie să vindem carne de porc, spre exemplu. Cu alte cuvinte, stau la noi, dar ne respectă obiceiurile.

Pe plan religios, suntem un stat multiconfesional, iar musulmanii au locurile lor de rugăciune. Dacă sunt violențe, luăm imediat măsuri. Mai sunt și locuri mobile, unde se adună extremiștii, dar, în general, pot spune că deținem controlul asupra situației.

În sfârșit, noi avem 20 de milioane de musulmani și mult mai puține probleme decât voi, care aveți, câți…. cinci milioane? Pot să afirm deci că metodele noastre sunt bune. De ce vă spun toate acestea? Pentru a vă explica că numărul potențial de teroriști în Rusia este mult mai mic decât la voi. La noi, musulmanii, la fel ca toți cetățenii, au cultura respectului față de lege, la voi, cultura încălcării legilor.

Încă ceva: am fost șocat să văd câteva reacții ale cetățenilor voștri imigranți, care se bucurau de atentate. Este de neconceput așa ceva în Rusia, ar fi generat o reacție imediată a populației contra unor astfel de persoane. Să adăugăm numărul mare de imigranți care sosesc în Franța zilnic, printre care se pot ascunde teroriști. Toate acestea vă ajută să înțelegeți de ce la voi sunt mult mai probabile atentatele teroriste decât la noi.

A luat guvernul francez măsurile necesare?
Daesh(Statul Islamic- n.r)., fără îndoială, este autorul atentatelor. Dar să mizezi pe lichidarea Daesh pentru a evita atentate teroriste viitoare este o iluzie. De ce? Pentru că ați lăsat să se dezvolte un teritoriu favorabil teroriștilor de ani de zile. De acord, Daesh, astăzi. Ieri a fost Al-Quaida, alaltăieri, alții. Mereu ați avut de a face cu atentate ale islamiștilor și înainte de Daesh. Să lichidezi Daesh e bine, însă nu va rezolva situația, cu atât mai mult cu cât ei sunt responsabili parțial de valul de imigranți care vă copleșește. Unii dintre ei nu au legătură cu Daesh.

Guvernul francez ar trebui să sisteze imediat primirea unor noi imigranți, ar trebui să-i expulzeze pe toți cetățenii fără acte în regulă, indiferent de unde vin aceștia. Australia a procedat astfel. Voi aveți una sau două insule pentru a-i găzdui, fără Internet, cu o minimă îngrijire medicală, alimentație „de luptă, de război” etc, asta i-ar determina să se întoarcă de unde au venit foarte rapid. Și i-ar descuraja și pe alții să mai vină. Noi suntem stupefiați că orice persoană care se află în Franța într-o situație în neregulă poate nu numai să trăiască aici, dar și primește bani de la guvern. Încurajați astfel să vină la voi oameni despre care nu știu sigur dacă aveți nevoie (râde).

Noi avem alt mod de a trata lucrurile. Străinii vin în Rusia să muncească numai dacă noi îi acceptăm, pentru că au prioritate cetățenii noștri. Avem cote de imigranți. Sunt și persoane străine în neregulă, pe care le trimitem sistematic la ele în țară, după ce fac câteva luni de închisoare.

Dar în nici un caz un străin, chiar cu forme legale, nu are drept de subvenție de la stat. Cu alte cuvinte, acceptăm ceea ce ne poate ajuta cu ceva țara, dar trebuie să-și asigure nevoile.

Forțele voastre de securitate trebuie să aibă situația tuturor locurilor în care se adună imigranții ce pot crea probleme. Serviciile franceze le cunosc, dar închid ochii. Veți găsi acolo droguri, arme, explozibil, bani murdari și, bineînțeles, potențiali teroriști. Serviciile speciale au liste ale indivizilor „extremiști”.

Trebuie să-i eliminați fizic. Îmi cântăresc bine cuvintele. Să-i lichidați, cum am spune noi. Preferați să așteptați să treacă la acțiune? Mi se pare că am citit că cel puțin unul dintre teroriști era pe aceste liste. Băgați-i la închisoare! O parte a populației îi va considera eroi, iar ei vor putea face rău în continuare. Politica voastră judiciară permite eliberarea prea rapidă a criminalilor, deci un sejur în închisoare ar fi doar provizoriu. Lichidați-i!

Guvernul actual spune „Vom continua să combatem Daesh”. Să trecem peste faptul că au criticat operațiunile Rusiei în Siria, care erau tocmai împotriva Daesh. Dar chiar și dacă Daesh ar fi lichidată total, nu ar împiedica producerea de noi atentate în Franța, pentru că problema voastră principală sunt imigranții de la voi și atitudinea lor. Daesh e pretextul de astăzi, mâine va fi un altul. Cum v-am spus deja, aveți teroriști infiltrați în Franța, ei sunt deja instalați, unii sunt deja integrați și vor trece la acțiune când vor primi ordinul.

Ordinul cui?
Ordinul poate veni din afara țării, în cazul de față de la Daesh. Dar poate veni și de la un „frate” antrenat, erijat în șef local, de exemplu într-un cartier sau un oraș.

Deci dumneavoastră îi sfătuiți pe francezi să lichideze persoanele considerate periculoase? Așa procedați în Rusia?
Ce întrebare puneți! Nu pot să vă răspund.

Cum evaluați situația din Franța?
Franța este aleasă ca fiind prima și principala țară din Europa pe care musulmanii vor să o cucerească. De ce? Pentru că Franța are o anumită imagine, apoi este o putere nucleară. O dată ce musulmanii ar prelua comanda…. Înțelegeți foarte bine! Franța reunește multiple condiții care o fac să fie țintă: Aveți deja o comunitate musulmană, pentru că legile sunt prea permisive și acordă o anumită prioritate musulmanilor comparativ cu cetățenii voștri, dar mai ales pentru că poporul francez îi lasă pe musulmani să progreseze. Un foarte mare număr de oameni politici sunt cumpărați de musulmani pentru a vota legi care le sunt favorabile acestora. Noțiunile de Națiune și Patriotism nu au dispărut total, dar sunt ostracizate de autorităție franceze, care vă spun: „Viitorul aparține societății multiculturale”. Președinții Chirac, Sarkozy, Hollande au declarat asta public și au luat măsuri în acest sens.

Lucrurile evoluează spre un stat musulman, aș spune cam în zece ani, poate mai puțin. Pare un proces ireversibil, pentru că populația refuză să ia problema în propriile mâini. Politicienii care au favorizat instalarea musulmanilor în Franța, dându-le multe drepturi, au fost aleși de cetățenii voștri. Mi se pare că francezii, în marea lor majoritate, dacă nu vor o astfel de evoluție, cel puțin o acceptă prin pasivitate.

sursa: expunere.com

Be the first to comment on "Ofițer rus de informații: UE nu va rezista în fața invaziei imigranților. Franța și Belgia vor deveni foarte repede state musulmane, urmate de alte țări din vestul Europei"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc