Oana Zăvoranu s-a împăcat cu fostul soț: i-a dat mesaj de Crăciun lui Pepe

Oana Zăvoranu s-a împăcat cu fostul soț: i-a dat mesaj de Crăciun lui Pepe. După ce bruneta s-a certat ani de zile cu fostul ei soț, căruia îi arunca vorbe grele, iată că acum aceasta a ajuns la sentimente mai bune față de el.

„A reușit omul Oana să facă pace de Crăciun cu ea. A mai reușit să facă pace cu cineva. I-am dat lui Pepe mesaj de Crăciun, fix prietenesc. Este un mesaj care nu trebuie să trezească sub nicio formă speculații. Nu este un mesaj dat ca să strice familia lui. Îi doresc din tot sufletul să-i fie bine, să știe el că eu am închis ce aveam”, a declarat Oana Zăvoranu.

Bruneta a mai spus că regretă ce a spus în trecut despre Pepe și recunoaște că nu și-a dorit decât să se răzbune.

„Gândul meu nu a fost să îl iau pe Pepe înapoi. Eu nu l-am vrut înapoi. Mi-am dorit să îl despart la modul de răutate. Să ne răzbunăm, să ne războim, să ne duelăm. Pentru că nu eram nici eu bine cu mine. Povestea mea de dragoste cu Pepe s-a încheiat atunci. Punct. Eu am vrut să-i fac rău lui Pepe, nu ca să îl iau înapoi, ci pentru că am considerat că mi-a făcut foarte mult rău ulterior”, a precizat Oana Zăvoranu într-o emisiune la TV.

Be the first to comment on "Oana Zăvoranu s-a împăcat cu fostul soț: i-a dat mesaj de Crăciun lui Pepe"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc