Nicu Alifantis este bunic: are o nepoțică


Nicu Alifantis a devenit bunic. Anunțul a fost făcut chiar de către artist pe internet., unde a dezvăluit că “trăieşte un sentiment deosebit”.

Nicu Alifantis este cel mai fericit om de pe pământ: a ajuns bunic. Cantautorul are o nepoțică, pe nume Alexandra, care s-a născut cu nota 10. Micuța a cântărit la naștere o greutate de 3,550 kg și o înălțime de 51 cm.

”Gata, azi dimineață, la 8,48, m-am întâlnit cu Alexandra.
Scuze, nu prea sunt în stare să vă spun prea multe doar că trăiesc un sentiment deosebit, acela de-a fi bunic. Mulțumesc, Maria, mulțumesc, Alex, mulțumesc, dragă Alexandra. Mulțumesc, Anca, pentru această stare deosebită de împlinire! Nume: Alexandra, ora: 8,48, greutate: 3,550 kg, înălțime: 51 cm
nota: 10. Mulțumesc, doamnelor doctor Emel Nuraltay, Carmen Voicilă și domnului doctor anestezist Costache Ion Steriade!”, a scris pe Facebook, Nicu Alifantis.

Artistul, născut la 31 mai 1954, la Brăila din părinţi greco-macedonieni, face studii muzicale particulare şi debutează scenic în anul 1973. Este angajat în 1975 la Teatrul „Maria Filotti” din Brăila şi devine destul de cunoscut şi iubit de public, astfel încât în 1976 casa de discuri Electrecord îi editează primul material discografic, Cântec de noapte, cu patru piese. În acelaşi an se înscrie în ATM.

După armată devine membru al Cenaclului Flacăra, condus de poetul Adrian Paunescu, şi participă la majoritatea „întâmplărilor artistice”, melodii ale sale figurând pe compilaţiile Folk 1 şi Folk 2 apărute la Electrecord în 1977 şi, respectiv, în 1978. În 1983, la apariţia triplului LP care marca 10 ani de activitate a cenaclului, Nicu Alifantis este cel mai bine reprezentat cantautor de pe acest album, figurând cu trei piese. Între 1973 şi 2002 a susţinut 4.036 concerte.

În 1995 fondează grupul Alifantis & Zan, ca trupă de studio pentru albumul său Voiaj. În 1996, după înregistrarea albumului Nichita, Zan devine o trupă de proiecte din care mai fac parte: Virgil Popescu (chitară bas, voce), Sorin Voinea (claviaturi, voce), Răzvan Mirică (chitară electrică şi acustică, sitar, mandolină, voce), Relu Biţulescu (tobe, percuţie). În aprilie 1999 înfiinţează Fundaţia Nicu Alifantis.

Be the first to comment on "Nicu Alifantis este bunic: are o nepoțică"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc