Nicolai Tand a deschis „Nicolai”, un restaurant cu mâncare bună pentru acasă

După ce a devenit un nume în zona restaurantelor de fine dining, Nicolai Tand, unul dintre cei mai populari chefi din România, a deschis a deschis un nou business.“Nicolai” este despre mâncare bună și gustoasă, accesibilă tutror. Mâncare pe care o comanzi la birou sau în drum spre casă, mâncare pe care o iei la pachet în zilele cu multă treabă și lucruri de rezolvat, mâncare pe care o pui rapid pe masă atunci când prietenii vin în vizită, mâncare pe care o poți da copilului tău în zilele în care nu ai vreme să gătești. Preparatele din meniu și-au păstrat gustul mâncărurilor românești, gustul copilăriei și al meselor în familie, având în plus o savoare aparte oferită de stilul lui Nicolai Tand. Gogoși de casă, orez cu lapte și dulceață, zamă de pui cu tăiței de casă, ciorbă de fasole cu afumătură și pâine de mălai, porcheta la rotisor cu cartofi copți în coajă sau sandwich cu pastramă de vită sunt câteva din preparatele ce se regăsesc în meniul noului restaurant
„Sunt un om activ, mereu cu treabă și pe drumuri. Sunt un om care iubește mâncarea bună, mâncarea gustoasă. Sunt un om care are mereu casa plină de prieteni și cea mai mare bucurie e să stau cu ei la masă, la povești. Sunt un om de business, un tată care vrea să construiască ceva pentru copiii lui. Când m-am gândit la „Nicolai” am combinat toate aceste lucruri și așa a luat naștere acest restaurant. A fost un proiect pentru care am muncit enorm pentru că de fiecare dată când încep să construiesc ceva, mă implic în totalitate, dar a fost și un proiect de suflet, pe care l-am clădit încet și cu mare entuziasm, având-o alături și pe Monica, soția mea. Aici o să găsiți o parte din mine, pentru că sunt rețete cu care am crescut, rețete ale copilăriei mele, așa cum este pâinea de mălai, dar și rețete pe care le-am învațat de la prieteni dragi, care au avut bunăvoința de a-mi dezvălui din secretele lor. Rețeta pentru porcheta îi aparține lui Luiggi, un italian stabilit la Baia Mare, un om senzațional, alături de care am petrecut zile întregi pentru a ajunge la gustul perfect. La “Nicolai” veți găsi și o parte din voi, pentru că orezul cu lapte, gogoșile de casă sau fasolea bătută cu cârnați sunt nu doar gusturi care ne plac, sunt și gusturi pline de amintiri”, povestește Nicolai Tand.
Pentru că detaliile fac diferența, Nicolai tine nu doar la gust, ci și la calitatea preparatelor pe care le oferă. Carnea de porc și cârnații sunt aduse săptămânal de la o măcelărie din Maramureș, iar murăturile servite sunt puse chiar de el. Rețeta și trucurile le-a învățat de la o bătrână de 80 de ani, de lângă București, alături de care a făcut aceste pregătiri înainte de a deschide restaurantul.
“Nicolai” se află pe Calea Dorobaților nr 67 și funcționează și în sistem de delivery: mâncarea poate fi servită acolo sau poate fi comandată prin telefon și ridicată din restaurant.

Be the first to comment on "Nicolai Tand a deschis „Nicolai”, un restaurant cu mâncare bună pentru acasă"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc