Nico își întreține tenul cu aminoacizi esențiali


Artista este atentă la nevoile tenului ei, așa că la indicațiile medicului dermatolog Daniela Cățănaș și-a pregătit dermul pentru expunerea la soare . „Tratamentul cu aminoacizi de la Sunecos are cea mai completă formulă de aminoacizi esențiali pentru sinteza de colagen și regenerarea dermului.
Efectele de hidratare, regenerare si restructurare se văd după prima ședință. Se poate observa o creștere a fermintății tenului, o creștere a tonusului și luminozității, tenul va fi mai hidratat datorită acidului hialuronic din noua formulă de tratament, ridurile sunt atenuate sau chiar șterse, iar procesul de regenerare și întinerire se continuă și se menține luni de zile după tratament”, ne-a mărturisit dr. Daniela Cățănaș. (www.drcatanas.ro)

La rândul ei, Nico ne-a mărturist ca nu este adepta intervențiilor invazive, alegând tratamente de întreținere, hidratare și revitalizare. „Nu am fost niciodată adepta intervențiilor chirurgicale. E adevărat și că sunt norocoasă ca am o genă bună. Prefer tratamentele de întreținere, hidratare și regenerare așa cum este acesta cu aminoacizi esențiali”, ne-a declarat artista.

Legat de tratamentul ales de vedetă, studiile clinice efectuate au demonstrat că datorită concentrației crescute de principii active, cantitatea de colagen și elastină în urma administrării Sunekos este de 2 sau chiar de 3 ori mai mare decât în cazul altor formule cu aminoacizi, implicit asigură un rezultat mai bun ce se menține un timp mai îndelungat. Inițial se recomandă 4 ședințe de tratament, la interval de maxim 2 saptamâni, după care se pot efectua 2-3 ședințe pe an pentru menținerea efectelor tratamentului, terapia cu Sunekos fiind indicată mai ales înainte sau după expunerea prelungită la soare sau solar.

Be the first to comment on "Nico își întreține tenul cu aminoacizi esențiali"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc