Nico, despre cele nouă animale pe care le are acasă: ”Avem și noi problemele noastre, dar nici pe le nu le neglijăm”

Nu toată lumea știe despre Nico faptul că ea este o mare iubitoare de animale și are acasă nu mai puțin de nouă patrupede. Despre cum a ajuns să aibă atâtea animale de companie și cum se descurcă cu ele, îndrăgita cântăreață vorbește sâmbătă, de la ora 13.00, la Antena Stars, în cadrul emisiunii ”Stăpânii vedetelor”, prezentată de Andra Trandaș.

Artista susține că, deși nu este deloc simplu să ai grijă de atâtea suflete, cei cinci căței și cele patru pisici reprezintă pentru ea o parte din familie.

”Covoarele trebuie să le duc o dată la o lună de zile la curățătorie, tapițeria trebuie să o spăl periodic. Dar eu nu am avut animale în copilărie și acum le iubesc foarte mult. Simt întotdeauna că ele mă liniștesc și mă relaxează. Pe unele dintre ele le-am primit cadou, pe altele le-am salvat pe de stradă. Consum o grămadă de timp cu animăluțele, pentru că nu este ușor. Au și ele problemele lor și noi pe ale noastre, dar nu le neglijăm. Când eu și soțul meu ne așezăm la masă, toate animalele sunt în jurul nostru”, povestește Nico în cadrul emisiunii ”Stăpânii vedetelor”, de la Antena Stars.

Cum reușește să se împartă între responsabilitățile zilnice și cele nouă viețuitoare pe care le are în casă, cât de mult le iubește și ce face pentru ele, Nico povestește sâmbătă, de la ora 13.00, la Antena Stars.

Be the first to comment on "Nico, despre cele nouă animale pe care le are acasă: ”Avem și noi problemele noastre, dar nici pe le nu le neglijăm”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc