Dan Negru, Șerban Copoț și jurații “Next Star” joacă Lapte gros, în platoul emisiunii

Sâmbătă, 11 august, de la ora 20.00, la “Next Star”, Irina (7 ani), din București, vine în fața juraților Lidia Buble, Pepe și Dorian Popa cu un număr de umor care are ca subiect jocurile din copilăria părinților. Ocazie pentru jurați, dar și pentru Dan Negru, prezentatorul show-ului, și Șerban Copoț, co-prezentatorul emisiunii, să-și amintească de vremurile în care jucau Lapte gros.

“Vrei să jucăm Lapte gros?”, îl întreabă Dorian pe colegul Pepe. “Hai, cine sare? Hai, Johnule!”, insistă acesta, în timp ce se ridică de la masa juriului. “Eu nu am mai jucat…”, se scuză Lidia, dar urcă pe scenă, să încerce jocul alături de colegii ei. Momentul se va lăsa cu un dublu “accident”: cu toții se prăvălesc pe scenă, iar Dorian își rupe cămașa. „Păi dacă ați sărit pe mine, s-a rupt cămașa!”, spune el, în hohote de râs.

Din care motiv Dan Negru îi va sfâșia lui Dorian Popa toată partea din spate a cămășii, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 11 august, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului “Next Star”.

 

 

Be the first to comment on "Dan Negru, Șerban Copoț și jurații “Next Star” joacă Lapte gros, în platoul emisiunii"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea Presei - Știri și informațiiRO PRESS - Știri, Informații, Reportaje, Interviuri, AncheteTomis Press - Știri și informațiiAdyDev Media