Marcel Iureș, mărturisiri surprinzătoare despre copilărie la ”Dincolo de aparențe”: ”Am trăit și în subsoluri”


Marcel Iureș, unul dintre marii actori ai României, care a jucat la Hollywood alături de actori de renume în pelicule precum ”Pirații din Caraibe”, a dezvăluit că a avut o copilărie plină de lipsuri.

Marele actori, Marcel Iureș (66 ani) vorbește deschis atât despre copilăria sa, cât și despre cea a fiului său la emisiunea ”Dincolo de aparențe” de la Antena Stars. Actorul provine dintr-o familie fără posibilități financiare și nu ascunde acest aspect.
”Fiind niște oameni foarte săraci, ai mei au încercat să tot schimbe. Am trăit și în subsoluri, am stat prin gazde, am stat și la curte. Una dintre amintirile mele din copilărie este legată de o curte plină de verdeață, unde aveam un câine, prietenos la maxim. Știa când vin de la școală, când plec de la școală. Nu-l prea luam cu mine pentru că mi-era frică de hingheri. L-au și luat de două ori, de două ori l-am scos de la ei, iar a treia oară nu l-am mai putut recupera”, povestește Marcel Iureș la ”Antena Stars”. Acesta a vorbit și despre fiul său, Alex, de care este foarte mândru, dar căruia, susține el, i-a transmis, fără să vrea, și trăsături de care nu este prea încântat…
”Este un copil frumos căruia i-am transmis toate spaimele mele. Și ipohondriile. Dar este un om minunat. Baza relației noastre și cred că baza oricărei relații cu un copil este răbdarea. Și prietenia. Și eu am răbdare. Dar el e mai evoluat, mai deștept. Mai ager și mai agil” este descrierea pe care Marcel Iureș i-o face fiului său. Vizionați interviul în cadrul emisiunii ”Dincolo de aparențe” difuzată duminică, de la ora 13.00, la Antena Stars.

Be the first to comment on "Marcel Iureș, mărturisiri surprinzătoare despre copilărie la ”Dincolo de aparențe”: ”Am trăit și în subsoluri”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc