Lora, gazda unui eveniment monden, alături de Paul Bălăneanu

lora-pelerina-ploaie

Lora a uimit audiența la un eveniment organizat joi seară la deschiderea salonului Paul Studio Express. Blonda a îmbrăcat o rochie dintr-un material, ce te trimite cu gândul că a îmbrăcat o haină pentru ploaie.

Lora și hair-stylistul Paul Bălăneanu au fost gazdele unui eveniment de beauty și hair-style, în cadrul căruia a fost prezentat noul trend în materie de coafură. Cântăreața a purtat o rochie fistichie, de culoare albastră, care a atras toate privirile celor de față, întrucât îți lăsa impresia că este o pelerină de ploaie. La eveniment a venit și DJ Wanda, care a adus-o pe sosia regretatei cântărețe Amy Winehouse. Au mai venit să se pună la current cu tendințele în domeniul coafurii și Simona Pătruleasa, Diana Bișinicu, Eugenia Șerban, Crina Matei, Roxana Nemeș, Florentina Opriș, Elena Merișoreanu și Laurette. Vedetele au purtat accesorii de la designerul Aura Radu.
lora-alta

Be the first to comment on "Lora, gazda unui eveniment monden, alături de Paul Bălăneanu"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea Presei - Știri și informațiiRO PRESS - Știri, Informații, Reportaje, Interviuri, AncheteTomis Press - Știri și informațiiAdyDev Media