Kinga Sebestyen a făcut Kangoo Jumps caritabil cu 600 de oameni. Peste 35.000 de lei strânși pentru educația copiilor!

Kinga Sebestyen s-a implicat în evenimentul caritabil Marea Tzopăială din Parcul Herăstrău unde a condus o oră de Kangoo Jumps la care au participat peste 600 de oameni. Cu toții au făcut mișcare în aer liber pe ghete rebound, respectând coregrafia Kingăi și a instructorilor săi. Donațiile personale și taxa de participare vor fi folosite pentru un scop lăudabil. În total s-au strâns peste 35.000 de lei, bani ce vor fi donați pentru educația a 200 de copii din centrele educaționale de la Clinceni și Băneasa. Proiectul a fost inițiat și derulat de Fundaţia Inovaţii Sociale Regina Maria și se află deja la a treia ediție.

„Sănătatea și educația copiilor noștri sunt deosebit de importante. Prin Kangoo Jumps ne dorim să încurajăm oamenii să facă mișcare, la orice vârstă, într-un mod pe cât de distractiv pe atât de sănătos. În Parcul Herăstrău am avut o oră de neuitat, la care au participat peste 600 de persoane. Cu toții am contribuit, prin donații, pentru ca cei 200 de copii din centrele educaționale de la Clinceni și Băneasa să aibă parte de educația necesară”, declară Kinga Sebestyen.

Kinga Sebestyen s-a implicat, în ultimii 10 ani, în nenumărate proiecte caritabile, încurajând un stil de viață sănătos și oferind donațiile participanților spre a veni în ajutorul copiilor și nu numai.

La începutul acestui an, Kinga a inițiat studiul KAPO – Sănătate pe ghete, oferindu-le șansa celor peste 80 de persoane înscrise să facă sport pe ghete Kangoo Jumps, având alături de cei mai buni medici din Oradea, pentru ca participanții să aibă parte de ameliorarea problemelor de sănătate și să ajungă la silueta dorită.

Sponsotii și partenerii evenimentului Marea Tzopăială:

Sponsor DIAMOND: Globalworth

Sponsor GOLD: Cegeka

Sponsor SILVER: Groupama, Servier

Sponsor BRONZ: Sephora, Intermedicas, Schneider Electric, Promenada, BMW Parteneri organizare: Primaria Capitalei, VolunDar, Be Live Fitness, Andrei Osanu, Kangoo Club Romania, One Production, Headmade Advertising, Federatia Romana de Fotbal, Cercetașii României, Footbalicious Girls, Playouth, Reciclad’or, Fundatia Nadia Comaneci, Lăptăria cu caimac, Viwa, Gain Events, Evian, True, DSV, Eurolines, Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile

Parteneri media: Itsy Bitsy, Evenimentul Zilei, Capital, Agerpress, Universal.

Be the first to comment on "Kinga Sebestyen a făcut Kangoo Jumps caritabil cu 600 de oameni. Peste 35.000 de lei strânși pentru educația copiilor!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc