Jojo prezintă „Oscarurile românești”. Iată cine participă la Gala UCIN de la TNB!

Actrița și cântăreața Jojo va prezenta „Oscarurile românești” pe data de 27 mai la Teatrul Național „I.L. Caragiale” din București. Aflată la a 47-a ediție, la Gala UCIN participă cel puțin 68 de vedete confirmate pe scenă.

hCătălina Grama, alias Jojo (38 ani), va prezenta „Oscarurile românești”, Gala UCIN, eveniment grandios ce are loc la Sala Studio a TNB pe data de 27 mai. Gala se află la a 47-a ediție și vor participa nu mai puțin de 68 de vedete autohtone: nominalizați, premianți, decernători și invitați. Printre vedetele de la Oscarurile românești se numără: Lora, Adela Popescu și Radu Valcan, Alina Eremia, Cosmin Seleși, Monica Bârlădeanu, Adina Buzatu, Adi Nartea (Vlad, PRO TV), Michaela Prosan („Fructul oprit”, Antena 1 ), Mircea Diaconu, Adrian Titieni, Ovidiu Lipan-Țăndărică, Tora Vasilescu, Magda Catone, Horațiu Mălăele, Cristina Cioran, Paula Chirilă, Rona Hartner, Nicoleta Nucă, Ana Baniciu, Mihai Bisericanu, Cosmin Natanticu, Amalia Enache, Iuliana Tudor, Teo Trandafir, Manuela Hărăbor și lista continuă.

Jojo are doi copii și este fericită alături de Paul Ipate

Artista a fost căsătorită cu bancherul Ionuț Grama cu care are un băiat. În prezent, aceasta are o relație cu Paul Ipate căruia i-a dăruit o fetiță. Artista se poate mândri cu faptul că are „pereche”, adică și băiețel, și fetiță. Blondina este mama unui băiețel, Achim, care va împlini 8 ani în această vară, și a unei fetițe, Zora Maria, în vârstă de aproximativ trei ani.

Be the first to comment on "Jojo prezintă „Oscarurile românești”. Iată cine participă la Gala UCIN de la TNB!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc