Ileana Ciuculete NU a luat 1 LEU din pensia oferită de statul român! Află de ce

Ileana Ciuculete nu şi-a dorit să îşi facă dosarul de pensie, pe care ar fi putut să-l depună în urmă cu doi ani. Cornel Galeş a povestit că regretatei artiste de muzică populară i-a fost ruşine de locuitorii României care trăiesc în condiţii mai vitrege şi a decis să se întreţină din banii câştigaţi în urma concertelor.

În ţara noastră, legea permite femeilor să iasă la pensie la 63 de ani, iar stagiul minim de cotizare e de 15 ani. Regretata cântăreaţă Ileana Ciuculete a muncit cu dispensă încă de la 14 ani la orchestra de muzică populară “Doina Olteniei” a Filarmonicii din Craiova. Artista de muzică populară a mai lucrat cu carte de muncă la Ansamblul Danubius din Drobeta Turnu Severin, la Ansamblul Nicolae Bălcescu din Craiova şi la Ansamblul “Căuşul” din Scorniceşti, unde a fost prim-solistă.

“Ea a plecat foarte ușor, nu a deranjat pe nimeni. A plătit toate dările, are fișa fiscală pe zero, dragă de ea. Nu a luat un leu din pensie pentru că n-a putut și chiar n-a vrut. A spus: unde să mă duc eu să-mi bag cererea de pensionare când uite ce se întâmplă în țara asta. Efectiv, nu a deranjat pe nimeni”, a povestit soţul Ilenei Ciuculete în cadrul unui interviu pentru Etno TV.

Be the first to comment on "Ileana Ciuculete NU a luat 1 LEU din pensia oferită de statul român! Află de ce"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc