Ianna Novac lanseaza unvideoclip nou! Cine apare in filmare

Fosta componenta a trupei A.S.I.A Ianna Novac, singura cantareata din Romania care abordeaza cu succes atat in tara cat si in strainatate genul pop-opera, lanseaza videoclipul piesei “Viata e frumoasa”.

Versurile sunt semnate de Narcis Avadanei, iar muzica de Nicola Piovani dupa coloana sonora a celebrului film italian “La Vita e Bella”. Regia si scenografia videoclipului sunt semnate de Anthony Icuagu, iar ținutele de catre designerul Clara Rotescu.

Aceasta piesa este ca o aducere aminte a tot ceea ce este important in viata, unde lucrurile marunte conteaza si iti fac existenta frumoasa. In videoclip avem bucuria de a o regasi pe fetita artistei Erika alaturi de prietenul ei Edan, care vin sa accentueze bucuria de a trai, bucuria care vine o data cu inocenta copilăriei.

“Daca pana acum mi-am obisnuit publicul cu piese unde puneam accent pe interpretarea vocala de performanta, acum atentia mea este indreptata catre muzica in general. Cu aceasta piesa urmaresc doar o stare de bine in care sper ca sufletul ascultatotrului si a privitorului sa se contopeasca cu vocea, melodia diafana si versurile atat de simple dar in acelasi timp atat de profunde. Imi doresc ca si cu aceasta piesa sa trezesc constiinta fiecaruia dintre noi pentru a putea trai “Acum” si pentru a putea realiza ca “Viata e frumoasa”.

Lansarea videoclipului va fi miercuri 18 octombrie orele 15.00 la Restaurantul “La Belle Epoque” situat in Dorobanti pe str.Radu Beller nr 6. Va asteptam cu drag alaturi de noi!

Be the first to comment on "Ianna Novac lanseaza unvideoclip nou! Cine apare in filmare"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc