Horoscop 2016 Urania

Vă întrebaţi cum va fi anul 2016 pentru zodia voastră? Dacă se întrevede o călătorie, vă veţi întâlni jumătatea sau vă veţi schimba locul de muncă? Aflaţi ce surprize pregăteşte anul 2016 (în dragoste, carieră şi bani), accesând horoscopul 2016 pentru zodia voastră.
Horoscop 2016, Berbec
Horoscop Urania Berbec 2016

În data de 9 septembrie 2016, Jupiter va intra în zodia Balanţei, în casa căsătoriei voastre. Oameni apropiaţi din viaţa voastră sunt ceea ce veţi valoriza cel mai mult în a doua parte a anului 2016. Acest lucru face ca ultimele luni ale anului să fie printre cele mai favorabile pentru dragoste şi relaţii de cuplu. Veţi atrage ocazii de a forma cunoştinţe noi în această sferă din viaţa voastră.

Dacă sunteţi gata să avansaţi o relaţie de iubire la un nivel superior sau dacă vă aflaţi în căutarea unei persoane alături de care să vă trăiţi viaţa, dorinţa voastră s-ar putea îndeplini în aceste luni. A doua parte a anului ar putea fi o perioadă a promisiunilor pentru mulţi Berbeci necăsătoriţi, în timp ce Berbecii deja „luaţi” vor reaprinde focul pasiunii şi vor redescoperi sensul comuniunii.

Anul 2016 reprezintă unul dintre cei mai potriviţi ani din viaţa voastră pentru a vă relua studiile sau pentru a obţine o diplomă la nivel înalt, care să vă califice pentru o schimbare în carieră, sau care să vă ofere noi ocazii de avansare. Dacă aţi început acest proces atunci când Saturn a intrat în Săgetător, în data de 18 septembrie 2015, este de dorit ca în noul an să vă stabiliţi ca obiectiv definitivarea educaţiei.

Există şi alte modalităţi prin care puteţi profita de prezenţa lui Saturn în casa educaţiei şi a călătoriilor pe distanţe lungi. De exemplu, aţi putea urma un curs pentru simpla plăcere de a învăţa, aţi putea face drumeţii în locuri în care puteţi veni în contact cu noi culturi, aţi putea lua lecţii pentru a intra în stăpânirea unor abilităţi necesare practicării unui nou hobby.

Este necesar să întreprindeţi ceva pentru lărgirea orizontului şi a sferei cunoaşterii. Trebuie să deveniţi mai conştiincioşi în ceea ce priveşte dezvoltarea personală şi educaţia superioară. Fie că urmaţi o cale tradiţională, urmaţi un curs, vă înscrieţi la o facultate, sau învăţaţi de unii singuri, autodidacţi, Universul vă cere, în acest an, să accedeţi la un nivel mai înalt de educaţie.

Uranus se află în zodia voastră din 2011, aşa că deja probabil aţi avut parte de îndemânarea sa de a declanşa evenimente neprevăzute, dar şi revelaţii surprinzătoare, neaşteptate, cu privire la propriile persoane şi la lumea în care trăim.

Nevoia unei orientări personale noi se face simţită de ceva timp, iar în acest an aţi putea fi pregătiţi să acţionaţi. Acest lucru însă ar putea să-i ia prin surprindere pe cei apropiaţi, mai ales pe persoanele cu autoritate din viaţa voastră, care poate că nu au conştientizat nevoia voastră de schimbare.

S-ar putea să înţelegeţi deodată că o anumită persoană cu autoritate, vă trage înapoi, vă limitează felul de a vă exprima personalitatea şi individualitatea. Lucrul acesta poate fi adevărat sau nu, dar acesta este probabil modul în care voi înţelegeţi lucrurile şi care vă defineşte realitatea personală.

Însă înainte de a tăia deodată nişte legături, ar trebui să încercaţi să vă stăpâniţi tendinţa accentuată spre impulsivitate, de a acţiona fără să vă gândiţi la consecinţele pe termen lung şi de a vă grăbi în loc să faceţi lucrurile cu cap. Anul 2016 poate fi unul dintre cei mai importanţi ani din viaţa voastră, deoarece veţi fi foarte deschişi spre schimbare. Veţi avea puterea de a vă reafirma personalitatea şi locul pe care îl ocupaţi în lume.

Neptun se va afla – şi în 2016 – în Peşti, iar această influenţă spirituală vă va alimenta cel de-al şaselea simţ, pe care veţi avea şansa să-l potenţaţi în acest an. Liniştiţi-vă mintea şi lăsaţi-vă vocea interioară să se exprime! Cu cât veţi proceda astfel mai mult, cu atât veţi avea mai multă încredere în intuiţia voastră.

Vă recomand să ţineţi un jurnal lângă pat ca să vă notaţi toate visele, întrucât este posibil ca ele să fie destul de active şi pline de revelaţii. Meditaţia vă poate ajuta şi ea să vă reculegeţi şi să daţi expresie vocii voastre interioare.

Pe de altă parte, Neptun guvernează şi falsitatea, aşa că trebuie să fiţi mai precauţi. Cineva care se bate cu pumnii în piept că este de partea voastră ar putea încerca să vă lucreze pe la spate, să vă „lovească” acolo unde sunteţi cei mai vulnerabili. Aspectul cel mai dificil este de a descoperi cine este de partea voastră şi cine doar pretinde că vă susţine. Fiţi prudenţi, aşadar, cu oamenii cărora le împărtăşiţi secretele voastre, deoarece unii pot folosi aceste informaţii în beneficiul lor şi în detrimentul vostru.

Pluton îşi va continua şi el călătoria prin Capricorn, în casa carierei voastre. Pluton continuă să vă aducă învăţături menite să vă facă să deveniţi mai serioşi, maturi şi responsabili în ceea ce priveşte asumarea responsabilităţilor faţă de societate, direcţia generală în viaţă, reuşitele profesionale.

Însă cuadratura largă cu Uranus sugerează că vreţi să vă eliberaţi de toate limitările impuse de ceilalţi, dar tocmai tendinţa accentuată spre rebeliune şi refuzul de a vă conforma normelor, ar putea să vă pună în conflicte cu şefii şi persoanele cu autoritate din viaţa voastră.

Deşi aceasta este o configuraţie dificilă, felul în care ea se va manifesta în viaţa voastră, va depinde parţial de perspectiva pe care o veţi adopta, de atitudinea voastră şi de voinţa nu numai de a accepta, ci şi de a îmbrăţişa de-a dreptul, noi direcţii profesionale. Cu certitudine acest fapt poate fi mai uşor de exprimat verbal, decât de pus în practică.

Horoscop 2016, Taur
Horoscop Urania Taur 2016

Indiferent de vârsta pe care o aveţi, în primele opt luni ale anului este bine să fiţi iarăşi copii şi să daţi voie laturii voastre voioase să iasă la lumină. De fiecare dată când Jupiter îşi trimite razele norocoase în calea voastră, veţi beneficia de o undă suplimentară de noroc. Însă depinde de voi să descoperiţi posibilităţile existente şi să le daţi curs.

În 2016 ocaziile de natură romantică şi socială vor figura în vârful listei de priorităţi, prima parte a anului având potenţialul să fie una dintre cele mai bune perioade din viaţa voastră dacă nu sunteţi implicaţi într-o relaţie de cuplu. Asta nu înseamnă neapărat că vă veţi întâlni jumătatea.

Influenţa lui Jupiter este extraordinară şi pentru cuplurile închegate, care pot redescoperi focul dragostei. Dacă sunteţi părinţi, influenţa lui Jupiter vă poate aduce bucurii şi momente de fericire datorate copiilor voştri.

În ziua de 9 septembrie 2016 Jupiter va intra în semnul Balanţei, unde va rămâne până în august 2017. Aşadar, în a doua parte a anului 2016 şi în prima jumătate a anului 2017, segmentul din horoscopul vostru care se referă la profesie se va afla sub o influenţă norocoasă.

Veţi începe să abordaţi sarcinile de serviciu cu mai mult avânt şi optimism, această conjunctură astrală generând suficientă activitate cât să vă mulţumească. Pericolul implicit este să vreţi să vă asumaţi prea multe sarcini, să uitaţi că sunteţi doar nişte simpli oameni şi că o zi are doar douăzeci şi patru de ore.

În ansamblu însă, vă puteţi aştepta la o perioadă benefică la serviciu, cu ivirea unor şanse excelente de a vă manifesta abilităţile şi talentele. Influenţa protectoare a lui Jupiter vă va menţine în rândul celor favorizaţi în acest an în planul profesional. Dacă sunteţi în căutarea unui loc de muncă, trimiteţi CV-urile începând cu ziua de 9 septembrie 2016, pentru că este perioada cea mai potrivită ca să vă întâlniţi cu noi oportunităţi şi noroc profesional.

Saturn îşi va petrece anul în Săgetător, semnul pe care l-a vizitat pentru câteva luni şi în 2015. Situat în cea de-a opta casă din horoscopul vostru, cea a resurselor conjugale, până acum probabil aţi simţit efectele acestei planete în ceea ce priveşte chestiunile financiare. Dacă nu v-aţi făcut ordine până acum în plan financiar, nu este nici acum prea târziu să o faceţi, mai ales în ceea ce priveşte lichidarea datoriilor, una dintre cele mai bune utilizări ale acestui tranzit.

Este recomandat să vă stabiliţi un buget şi nişte termene limită de la care să nu vă îndepărtaţi şi să începeţi cu cei la care aveţi cele mai mari datorii. Dacă faceţi investiţii, este indicat să fiţi atenţi şi să gândiţi pe termen lung. La fel ar trebui să procedaţi şi cu fondurile de pensii. Iar în ceea ce priveşte eventuala încheiere a unei asigurări, o altă preocupare specifică pentru Saturn în această poziţie, este bine să vă rezervaţi timp pentru a revizui şi reactualiza poliţele, pentru a avea siguranţa că lucrurile asigurate sunt protejate în mod corespunzător.

Este posibil ca visurile voastre în acest an să fie sugestive şi iluminante. Poate fi un an deosebit de avantajos ca să vă conectaţi la vocea voastră interioară. Dacă nu v-aţi considerat niciodată persoane intuitive, acum este momentul să aflaţi această latură a personalităţii voastre. În acest an veţi avea de beneficiat de pe urma mesajelor care iniţial vi se vor părea subtile, dar care vor deveni tot mai puternice pe măsură ce le veţi asculta constant.

Important este faptul că puteţi constitui o sursă de inspiraţie pentru multe persoane în decursul acestui an. Insă, dacă v-aţi născut în prima parte a zodiei Taur, ar trebui să fiţi extrem de atenţi în privinţa persoanelor în care aveţi încredere. O persoană din grupul vostru de prieteni, pe care o consideraţi de încredere, s-ar putea să vă dezamăgească sau să încerce să vă inducă în eroare.

Vă recomand să nu lăsaţi iluziile să vă întunece judecata, să puneţi sub semnul întrebării unele comportamente ale prietenilor şi cunoştinţelor, atunci când este cazul. Ceea ce pare prea bun ca să fie adevărat, chiar aşa poate să şi fie în realitate.

Trebuie să faceţi eforturi ca să fiţi mai puţin rigizi în viziunea pe care o aveţi asupra vieţii. Este posibil să stârniţi duşmănii ascunse şi să fiţi atacaţi pe la spate atunci când nu vă aşteptaţi deloc, tocmai din cauză că aveţi pornirea să nu renunţaţi la unele concepţii depăşite, putând lăsa impresia că nu aveţi gândirea flexibilă sau că vă apăraţi convingerile şi filosofia de viaţă în mod fanatic.

Poate fi un an potrivit ca să vă puneţi serios pe învăţat, eventual să vă întoarceţi la şcoală pentru a vă finaliza studiile, sau să vă înscrieţi la o facultate care să vă mărească şansele de reuşită în carieră.

Dacă sunteţi născuţi pe la mijlocul lunii mai, veţi simţi în mod direct influenţa lui Pluton în acest an, printr-un aspect prielnic pe care îl va face cu Soarele vostru natal. Veţi beneficia de voinţa puternică pe care o aduce această planetă şi vă va creşte dorinţa de reuşită în ceea ce priveşte educaţia şi extinderea graniţelor actuale.

Horoscop 2016, Gemeni
Horoscop Urania Gemeni 2016

În horoscopul vostru pentru acest an, Jupiter se va afla în continuare în Casa Familiei. Această influenţă, probabil, vă va ţine în continuare în preajma casei şi persoanelor dragi. Jupiter vă dă curaj să exploraţi noi şanse de dezvoltare şi îmbunătăţire. Pot să existe îmbunătăţiri în viaţa de familie, aţi putea să vă mutaţi într-o casă mai mare sau să începeţi un proiect de mărire a casei actuale.

În general, tranzitul lui Jupiter în Fecioară semnalează o fază din viaţa voastră cu mai multă ordine în viaţa de familie. Este un tranzit excelent pe plan emoţional, pentru schimbul de sentimente cu ceilalți. Pe durata lui aţi putea afla că atunci când acordaţi mai multă atenţie sufletului şi nevoilor acestuia, vă întâlniţi cu oportunităţi importante şi noroc.

În primele opt luni ale anului norocul vostru se va afla, în continuare, în preajma familiei voastre, în apropierea casei. Perioada în care Jupiter va fi retrograd în Fecioară va fi între 7 ianuarie şi 9 mai 2016, când ar putea să vă fie de ajutor să întăriţi proiectele pe care le-aţi început şi să faceţi ajustările necesare.

În data de 9 septembrie 2016, Jupiter va începe să traverseze zodia Balanţei. Este o veste bună pentru Gemeni, întrucât au trecut aproximativ douăsprezece ani de când Jupiter nu v-a mai ocupat segmentul din horoscop referitor la dragoste, creativitate, pasiuni şi copii. În următoarele douăsprezece luni beneficiile vor veni prin copiii voştri, prin dragoste, sau atunci când vă veţi exprima creativitatea. Probabil veţi remarca şi o creştere a încrederii în voi.

Pe perioada în care Jupiter a fost în Fecioară probabil v-aţi simţit ca nişte peşti pe uscat, însă acum Jupiter fiind într-o zodie de aer, ca şi voi, vă veţi simţi în elementul vostru şi veţi putea să faceţi cu lejeritate toate lucrurile care vă sunt normale şi vă aduc bunăstarea.

În a doua jumătate a anului o nouă pasiune sau o nouă distracţie vi s-ar putea prezenta şi, în general, veţi încerca să vă bucuraţi de tot ceea ce viaţa vă poate oferi mai bun. Vă recomand să folosiţi aceste luni pentru proiecte creative şi, dacă este necesar, să învăţaţi noi modalităţi de a vă hrăni fericirea şi bunăstarea în viaţă. Este o perioadă potrivită ca să vă întăriţi încrederea în voi şi să priviţi înainte cu optimism şi bucurie.

Saturn vă va încuraja să vă gândiţi serios la cum vreţi să arate viitorul vostru relaţional. Lecţiile pe care vi le va aduce profesorul Saturn se vor aplica relaţiilor profesionale, familiale, sentimentale.

Şi în 2016 Saturn vă va stimula să vă concentraţi atenția asupra responsabilităților pe care le aveţi faţă de persoanele din viaţa voastră cu care aveţi relaţii strânse. De exemplu, unii Gemeni s-ar putea găsi în situaţia de a trebui să îşi asume responsabilităţi faţă de un părinte/copil/partener de viaţă.

Ca şi nativi Gemeni aveţi calităţi care pot fi utile pentru ceilalţi, ştiţi instinctiv, din naştere, să comunicaţi, să fiţi amabili, să trăiţi viaţa din plin, să fiţi deschişi la minte şi să profitaţi de toate ocaziile pe care viaţa vi le oferă. Şi aceste trăsături de caracter v-ar putea uşura viaţa pe durata acestui tranzit dificil, conştienţi fiind, care sunt componentele vitale ale unei relaţii de succes pentru voi.

Însă acum trebuie să deveniţi conştienţi şi de nevoile voastre fundamentale în relaţii. Relațiile construite pe un teren nesigur se pot distruge până la sfârşitul acestui an, iar relaţiile puternice, construite pe o bază solidă, pot deveni şi mai puternice. Chiar dacă va exista o presiune destul de mare ce va fi pusă de planeta realităţii, Saturn, vor exista, de asemenea şi recompense pe măsură.

În acest an Saturn va intra în mişcare retrogradă în perioada 25 martie – 11 august 2016. În aceste luni probabil vă veţi confrunta cu probleme relaţionale care au rămas nerezolvate din trecut şi veţi fi constrânşi să le reparaţi. Dacă în această perioadă veţi simţi că trebuie să vă cereţi scuze cuiva, amintiţi-vă că iertarea începe, în primul rând, cu voi înşivă.

Uranus va forma un aspect favorabil cu Soarele natal al Gemenilor, ceea ce înseamnă că v-aţi putea întâlni cu nenumărate oportunităţi. Însă depinde de voi dacă veţi reuşi să le observaţi şi să profitaţi de pe urma lor. Gemenii sunt stimulaţi să socializeze cât mai mult, să se implice în grupuri, să meargă acolo unde îşi pot face noi prieteni şi să devină cât mai activi în plan social.

În 2016 aţi putea avea multe surprize (plăcute dar şi mai puţin plăcute) din partea amicilor şi veţi fi recompensaţi cu multe cunoştinţe şi prieteni noi. Unele dintre aceste persoane v-ar putea clarifica diferite chestiuni în mod surprinzător.

Neptun îşi va continua şi el călătoria prin zodia Peşti şi va influenţa în continuare a zecea casă din horoscopul Gemenilor, cea a carierei. Efectul planetei Neptun se poate manifesta fie într-unul din două moduri, fie chiar în amândouă: dezamăgire sau inspiraţie.

Este probabil ca influenţa neptuniană să vă impulsioneze să porniţi în urmărirea nu a unui ideal realist, ci a unei mine de aur. S-ar putea să vi se pară că sunteţi susţinuţi de colegi, superiori, dar de fapt ei să nu facă altceva decât să vă păcălească sau să vă submineze poziţia.

În 2016, va trebui să fiţi foarte atenţi în privinţa banilor şi să încercaţi să evitaţi împrumuturile şi alte angajamente majore legate de contractarea unor credite. Pluton se va afla în continuare în Capricorn şi este nevoie să daţi dovadă de mai multă prudenţă. De exemplu, să vă verificaţi periodic contul şi să aveţi grijă, de asemenea, ca proprietăţile voastre să fie asigurate.

În ciuda laturii negative pe care o presupune această configuraţie planetară, anul 2016 poate fi un an favorabil pentru a vă stabili un buget şi pentru achitarea datoriilor sau să vă faceţi planuri de pensionare, chiar dacă poate momentul acesta este încă departe în viitor.

Horoscop 2016, Rac
Horoscop Urania Rac 2016

În prima jumătate a anului, Jupiter vă va stimula mental, pe măsură ce va călători prin zodia Fecioară, a treia voastră casă din horoscop, cea a comunicării. Acest lucru face ca această perioadă să fie una excelentă pentru studiu şi dezvoltare personală. Veţi manifesta o dorinţă progresivă de a fi la curent cu noutăţile.

Probabil o să aveţi tendinţa să luaţi cu voi o carte oriunde aţi merge, iar dacă v-aţi gândit să deveniţi scriitori, prima parte a anului 2016 este o perioadă bună ca să faceţi o încercare în această direcţie. Veţi dori să învăţaţi cât mai multe lucruri noi, să fiţi la curent cu toate noutăţile.

Comunicarea va fi foarte importantă pentru voi, însă va trebui să fiţi precauţi pentru că vor exista zile în care convorbirile telefonice, e-mail-urile şi scrisorile vă vor consuma timp. În general veţi fi mai mult pe drumuri decât de obicei, atât în oraş, ca să mai schimbaţi peisajul, cât şi în diverse escapade de weekend.

Ritmul zilnic va fi trepidant, vă veţi mişca mai mult decât de obicei, veţi fi mai mobili şi mai expansivi în relaţiile cu cei din mediul vostru, în special cu vecinii şi rudele. Primele opt luni ale anului vă vor oferi şansa de a stabili nenumărate contacte cu persoanele apropiate, care vă vor purta şi noroc, într-un fel sau altul.

Viaţa de familie va avea de câştigat de pe urma intrării lui Jupiter în Balanţă, în ziua de 9 septembrie 2016. Această influenţă fericită vă poate umple a doua parte a anului cu evenimente excepţionale, de neuitat, în care sunt implicaţi membrii familiei şi oamenii dragi sufletului vostru.

Dacă v-a trecut prin gând să plecaţi în lume şi să vă căutaţi norocul, poate ar fi mai bine să vă gândiţi de două ori, căci în a doua parte a anului norocul vostru se va afla în apropierea casei voastre, în preajma familiei. Este un tranzit deosebit pentru zodia voastră, întrucât planeta norocului şi a ocaziilor îşi trimite razele binefăcătoare asupra celui mai important sector din viaţa voastră: casa şi familia.

S-ar putea să vă decideţi să achiziţionaţi sau să închiriaţi o nouă locuinţă, una mai spaţioasă, iar dacă sunteţi mulţumiţi de locuinţa în care staţi acum, v-aţi putea hotărî să o măriţi sau redecoraţi, pentru a corespunde necesităţilor voastre de acum. Pentru unii Raci această extindere ar putea fi impusă de mărirea familiei cu încă un membru. În a doua parte a anului veţi dori să vă satisfaceţi necesitatea de a simţi că prindeţi rădăcini cu adevărat şi că obţineţi un sentiment de securitate şi apartenenţă.

Aţi putea avea senzaţia că în ciuda activităţii susţinute şi a eforturilor pe care le faceţi, aveţi parte de prea multe limite şi obstacole la locul de muncă, sau de prea puţină recunoaştere. Este probabil ca în acest an să treceţi printr-o situaţie mai grea la locul de muncă sau să trăiţi o frustrare profundă vizavi de situaţia voastră profesională curentă.

Sănătatea va deveni o preocupare serioasă pentru nativii născuţi în semnul Racului. Dacă până acum aţi uitat de sănătate, din indulgență sau datorită unui stil de viaţă sedentar, este timpul să mâncaţi mai sănătos şi să adoptaţi o altă rutină, care să cuprindă şi un program regulat de exerciţii fizice.

Până în luna decembrie 2017 Saturn vă va stimula să vă construiţi noi rutine, de data asta mai solide, care să vă susţină cu adevărat sănătatea. Schimbarea obişnuinţelor nu este uşoară, mai ales pentru voi, care aveţi tendinţa de a face excese, tocmai pe fond emoţional. Urmează 2 ani în care va trebui să vă maturizaţi în privinţa modului în care înţelegeţi munca, asumarea responsabilităţilor de zi cu zi şi sănătatea.

Şi în anul 2016 aţi putea să resimţiţi nevoia presantă de a vă schimba locul de muncă sau cariera. 2016 poate să fie un an al schimbărilor neaşteptate în carieră, poate chiar unul dintre cei mai interesanţi ani pe care i-aţi trăit vreodată. Totuşi, vă recomand să vă gândiţi bine înainte de a acţiona în planul carierei, să rezistaţi tentaţiei de a acţiona la nervi.

Persoanele născute în semnul Racului au şansa să îşi redescopere latura spirituală ajutaţi de planeta spiritualităţii, Neptun, care le traversează Casa Călătoriilor şi Educaţiei superioare. Acest an poate să vă aducă noi căi de dezvoltare personală. De exemplu, aţi putea să vă simţiţi motivaţi de a obţine o diplomă sau o calificare care să vă ajute să vă împliniţi visele.

Este indicat să cântăriţi argumentele şi contraargumentele cu precauţie, mai ales dacă sunteţi implicaţi într-o situaţie de natură juridică. Dacă, de exemplu, aveţi nevoie să angajaţi un avocat, este bine să îi verificaţi recomandările cu atenţie. Faptul de a avea încredere într-o persoană nepotrivită s-ar putea să vă producă daune semnificative.

Horoscop 2016, Leu
Horoscop Urania Leu 2016

În primele opt luni ale anului 2016 este posibilă o creştere salarială însemnată sau obţinerea unei prime, precum şi apariţia unei şanse financiare care se va dovedi cu atât mai surprinzătoare cu cât va proveni dintr-o sursă neaşteptată. Deşi veţi atrage cu mai multă facilitate banii, vă veţi afla şi într-o dispoziţie de a cheltui exagerat.

Această influenţă fericită va dura până în ziua de 19 septembrie 2016, aşa că sunteţi stimulaţi să vă stabiliţi ca obiectiv mai degrabă faptul de a vă creşte venitul net decât de a îl menţine la acelaşi nivel. Şansa de a vă dezvolta din punct de vedere financiar este un dar din partea universului care nu se cade să fie irosit de persoanele născute în semnul Leului!

A doua parte a anului pare să fie ideală pentru studiu, comunicare şi călătorii scurte. Veţi manifesta o dorinţă urgentă de a fi la curent cu noutăţile, până la ultima descoperire din universul vostru particular şi din lume în general. Pentru a vă satisface această nevoie de informare probabil veţi lua în considerare şansa de a urma un anumit curs, pentru divertisment sau pentru a vă completa educaţia şi de a vă desăvârşi abilităţile profesionale.

Pentru persoanele care şi-au dorit mereu să fie scriitori, a doua parte a anului s-ar putea dovedi perfectă pentru a face o încercare în acest sens. De asemenea, a doua jumătate a anului vă va oferi şi şansa de a stabili nenumărate contacte cu oamenii apropiaţi vouă. Multe din aceste persoane vă vor purta noroc, deşi s-ar putea să nu realizaţi acest lucru pe deplin până în 2017 sau abia peste câţiva ani.

Nu veţi mai dori să vă pierdeţi timpul cu distracţii de o noapte, sau cu aventuri sentimentale doar de dragul de a vă juca şi de a vă simţi bine. Vreţi angajamente serioase şi lucruri durabile. În ceea ce priveşte exprimarea creativităţii, o idee pentru Lei ar fi să îşi găsească o pasiune care nu numai să îi relaxeze şi să le ofere plăcere, dar să le ofere şi rezultate clare.

Veţi înţelege mai bine ce vă motivează, cum să vă exprimaţi creativitatea şi dragostea, într-un mod mai pozitiv şi concret, cum să vă distraţi, dar şi cum să vă administraţi ego-urile.

Este recomandat ca Leii să se concentreze asupra mijloacelor existente şi să depisteze şansele care le vor ieşi în cale. Şansele vor apărea ca din senin şi din orice sursă posibilă: o persoană pe care aţi cunoscut-o în trecut, o rudă, un prieten, cineva din altă ţară, o cunoştinţă nouă sau o organizaţie. Şi fiecare dintre aceste persoane vă va sprijini să faceţi pasul din prezent în viitor.

Fiţi atenţi însă la felul în care comunicaţi şi încercaţi să opuneţi rezistenţă la impulsul de a lua hotărâri în grabă şi de a reveni asupra lor, cu regretele de rigoare. Încercaţi să aveţi mai multă răbdare şi lăsaţi lucrurile să evolueze în ritmul lor!

Trebuie să fiţi atenţi la deciziile financiare majore, inclusiv la deciziile legate de credite, împrumuturi şi orice v-ar putea pune în primejdie fondurile. Nu vă lăsaţi influenţaţi, gândiţi pe cont propriu în loc să îi lăsaţi pe alţii să vă oblige să le acceptaţi convingerile!

La un moment dat viaţa voastră profesională se va schimba impresionant. Este posibil chiar în acest an, să vă hotărâţi să schimbaţi complet sfera de acţiune. Anul 2016 poate fi însoţit de lupte pentru putere la locul de muncă, de diverse frustrări. Este posibil să vă simţiţi ca şi cum aţi fi fost forţaţi să vă schimbaţi obiceiurile şi responsabilităţile profesionale, probabil ca urmare a venirii unui nou şef la conducere sau reorganizării mediului de lucru. Însă s-ar putea ca exact acesta să fie imboldul de care aveaţi nevoie pentru a vă lărgi orizontul educaţional sau pentru a vă relua studiile.

Horoscop 2016, Fecioară
Horoscop Urania Fecioară 2016

Jupiter vă va ajuta să atrageţi de partea voastră ocazii deosebite pentru dezvoltarea personală şi pentru adoptarea unor direcţii noi de orientare. Partea cea mai dificilă pentru voi va fi aceea de a vă hotărî în ce direcţie să o luaţi, pentru că toate ar putea să vi se pară la fel de ispititoare! Aceasta este provocarea cu care vă veţi confrunta datorită acestei planete expansive, aşa că vă sfătuiesc să încercaţi să nu vă aglomeraţi prea mult timpul.

În prima parte a anului este bine să dedicaţi mai mult timp pentru a vă cunoaşte mai bine, să vă ocupaţi mai mult de voi înşivă şi să încercaţi să vă valorificaţi inclinaţiile şi talentele personale. Veţi avea suficientă încredere în propriile persoane cât să abordaţi noi domenii de interes şi, indiferent de rezultate, veţi avea de câştigat de pe urma acestor experienţe.

Veţi reuşi să îi atrageţi de partea voastră pe cei care vă pot susţine, într-un fel sau altul, mulţi oameni vă vor purta noroc deschizându-vă o serie de uşi care până acum v-au fost închise.

Urmează o perioadă de un an în care sunteţi stimulaţi să acordaţi mai multă importanţă resurselor de care dispuneţi, inclusiv aptitudinilor care pot fi valorificate din punct de vedere financiar. Este indicat să fiţi siguri pe voi în privinţa tuturor lucrurilor pe care le aveţi de oferit. Dacă simţiţi că nu sunteţi apreciaţi la adevărata voastră valoare, ar trebui să vă faceţi curaj şi să vă gândiţi la modul în care puteţi schimba această situaţie.

Este posibil ca o rudă mai în vârstă să aibă nevoie de ajutorul vostru în acest an, sau să vă aflaţi în situaţia de a îndeplini pentru această persoană multe sarcini zilnice. Aceste îndatoriri ar putea exercita oarecare constrângeri asupra celor mai apropiaţi membri ai familiei, astfel că este indicat să căutaţi nişte variante viabile pentru a diminua impactul problemelor respective asupra tuturor.

Sunteţi stimulaţi să depuneţi mai mult efort pentru a vă solidifica identitatea şi să vă căutaţi rădăcinile. Se poate să vă confruntaţi cu aspecte legate de atașamentele de trecut/familie/casă. Este posibil să fiţi nevoiţi pe parcursul acestui an să vă reorganizaţi sau să vă reconstruiţi casa, la propriu, dar mai ales sufletul.

Vă recomand să evitaţi tranzacţiile financiare riscante, împrumuturile şi alte acţiuni nesigure care v-ar putea afecta situaţia financiară. Altfel v-aţi putea întâlni cu surprize nu tocmai plăcute. Din nefericire nu toată lumea este la fel de cinstită ca voi. Gândiţi-vă la lista de priorităţi în viaţă, la ceea ce vreţi să realizaţi, dar şi la elemente intangibile.

În decursul anului 2016, altfel destul de bun, în timpul căruia aţi putea să vă puneţi în valoare la maxim calităţile, există totuşi un motiv de îngrijorare: Neptun în Peşti. Aflat acum în al cincilea an în această zodie, este planeta credinţei şi spiritualităţii, dar şi a iluzionării şi confuziei. Fiind poziţionată în casa relaţiilor din horoscopul vostru, Neptun vă va stimula să depistaţi cele mai bune intenţii ale oamenilor, ceea ce este extraordinar în anumite circumstanţe.

Însă nu şi atunci când este vorba de a trece cu vederea pur şi simplu anumite lucruri care v-ar fi pus serios pe gânduri înainte. Puneţi întrebări, evitaţi să faceţi presupuneri, insistaţi pentru a obţine răspunsuri clare şi apoi susţineţi toate acestea prin propriile cercetări. Dacă sunteţi nesiguri cu privire la chestiunile de importanţă minoră, cereţi o părere sinceră de la o persoană pe care o respectaţi.

Prin prezenţa planetei Neptun în sectorul relaţiilor şi parteneriatelor, puteţi folosi această energie planetară în mod profitabil, pentru a îi cuceri pur şi simplu pe ceilalţi. Veţi avea o doză în plus de farmec care îi va atrage pe oameni în jurul vostru. Bineînţeles, asta poate funcţiona în două sensuri. Deci nu ar trebui să vă arătaţi prea miraţi atunci când oamenii îşi vor îndrepta farmecul personal în direcţia voastră!

Este probabil, de asemenea, să aveţi de făcut faţă şi unor cheltuieli suplimentare care îi implică pe copii. Ar fi bine să fiţi pregătiţi să trageţi linia şi să spuneţi nu dacă solicitările lor nu sunt acceptabile. Acelaşi lucru este adevărat şi dacă, de exemplu, veţi simţi dintr-odată impulsul de a vizita lumea sau de a cumpăra maşina cea mai scumpă dintr-un anumit lot. Fiţi precauţi la cheltuielile pe care le faceţi pentru satisfacerea plăcerilor, este poate mai recomandat să vă propuneţi cheltuieli mai mici şi să economisiţi diferenţa de bani.

Horoscop 2016, Balanţă
Horoscop Urania Balanţă 2016

Începeţi anul cu Jupiter traversându-vă casa a XII-a din horoscop. Ar fi indicat ca în primele 8 luni ale anului 2016 să nu vă bazaţi pe el de fiecare dată ca să vă scape de probleme. Balanţele sunt îndemnate să îşi asculte mai mult instinctul şi să cerceteze mai mult latura spirituală a vieţii. Jupiter vă va mări cel de-al şaselea simţ, inspirându-vă să aveţi mai multă compasiune şi să îi ajutaţi pe cei aflaţi în situaţii dificile.

În data de 9 august 2016, Jupiter va intra în zodia voastră pentru prima dată după 12 ani, perioadă în care a străbătut, rând pe rând, toate celelalte zodii din horoscop. Pentru voi această schimbare reprezintă un context memorabil, care vă va ajuta, timp de un an, să atrageţi în viaţa voastră ocazii pentru evoluţia personală în toate domeniile vieţii.

Câteodată duceţi lipsă de încredere în voi înşivă, dar sub influenţa planetei expansivităţii şi optimismului, Jupiter, credinţa în propriile persoane şi în capacităţile voastre vor fi mărite, iar acest lucru vă poate ajuta ca în 2016 să obţineţi unele realizări însemnate.

Saturn va petrece şi anul 2016 în Săgetător, în cea de-a treia casă din horoscopul vostru. Comunicarea va fi importantă pentru voi în acest an, la fel şi relaţiile cu cei aflaţi în mediul vostru apropiat, însă Saturn fiind profesorul zodiacului, v-aţi putea întâlni şi cu unele lecţii care vă vor crea o stare de perplexitate.

Fiţi realişti, ţineţi-vă gândurile negre în frâu şi cercetaţi mai bine faptele. Dacă vă simţiţi copleşiţi de gândurile negative, o soluţie ar putea fi să cereţi părerea obiectivă a unei persoane în care aveţi încredere.

Dacă aveţi nevoie să urmaţi un curs pentru a obţine o diplomă sau să absolviţi un program de instruire, anul 2016 ar putea fi potrivit ca să faceţi aceste lucruri. Vă puteţi aştepta la orice, de la apariţia unei şanse neaşteptate până la sosiri şi plecări neprevăzute – toate acestea implicându-i pe ceilalţi.

Neptun va petrece al treilea an în zodia Peşti, în zona profesiei voastre. Provocarea pe care o lansează Neptun pentru voi constă în a distinge între realitate şi fantezie, pentru că această planetă poate masca realitatea şi încuraja proiecţiile mentale imaginare. Aşadar, este bine să fiţi conştienţi de curentele subterane de la locul de muncă şi atenţi faţă de colegii de muncă pe care îi simţiţi nesinceri.

Pluton semnifică prin excelenţă puterea şi controlul, astfel încât uneori veţi simţi că deţineţi controlul asupra propriilor persoane şi a mediului în care trăiţi, pe când alteori veţi avea impresia că se întâmplă chiar contrariul. Nu există nicio îndoială că viaţa voastră domestică ar putea fi destul de provocatoare pentru voi în acest an – mai ales din cauza faptului că evoluaţi şi deveniţi noi persoane, redefinindu-vă în raport cu obiective şi ambiţii personale noi faţă de vechiul vostru stil de viaţă.

Horoscop 2016, Scorpion
Horoscop Urania Scorpion 2016

În prima jumătate a anului, Jupiter va parcurge în continuare zodia Fecioarei, care în horoscopul vostru reprezintă zodia prietenilor. Peste ani poate că vă veţi aminti de această perioadă ca fiind una dintre cele mai bune în plan social. Este posibil să observaţi că cercul vostru de cunoştinţe se va îmbogăţi cu multe figuri noi.

Unii dintre aceştia vă vor deveni amici şi chiar este probabil să vă găsiţi şi jumătatea care să vă ofere cele mai înţelepte sfaturi pe care le-aţi primit vreodată. Dacă sunteţi în căutarea dragostei există şi şansa aceasta, să vă întâlniţi dragostea vieţii cu ajutorul unui prieten comun. Sau aţi putea să constataţi că nutriţi sentimente de dragoste pentru o persoană cunoscută (prieten/prietenă).

În data de 09/09/2016 Jupiter va intra în zodia Balanţă, care în horoscopul vostru reprezintă casa izolării şi a credinţei. Vreme de 1 an, Jupiter vă va stimula să vă concentraţi asupra necesităţilor şi dorinţelor personale, să vă ascultaţi mai mult instinctul şi vocea lăuntrică.

Acest proces de reculegere personală se va dovedi foarte eficient, deoarece vă va pregăti pentru sosirea lui Jupiter în zodia voastră, în 2017. Până atunci norocul şi şansele vor fi mai ascunse, mai puţin vizibile, întrucât Jupiter vă va ocroti din umbră, ca un înger păzitor şi vă va salva atunci când veţi avea probleme.

Atunci când Jupiter va intra în zodia Scorpion va începe un nou ciclu de 12 ani în viaţa voastră iar meditaţia şi cercetarea interioară de acum vor naşte un simţ crescut al încrederii în capacităţile proprii.

Saturn a intrat definitiv în Săgetător în septembrie 2015 şi de atunci probabil v-a adus destul de multe dificultăţi financiare. Şi în anul 2016 va trebui să planificaţi din timp fluctuaţiile financiare, pe cât de mult posibil. Vă recomand să faceţi eforturi spre moderaţie, să încercaţi să economisiţi mai mult, să cheltuiţi calculat, să vă impuneţi să trăiţi în limitele unui buget şi să vă focusaţi atenţia asupra investiţiilor şi fondurilor de pensii. Procedând în felul acesta aţi putea preîntâmpina mai uşor efectele restrictivului Saturn.

Folosiţi-vă cel de-al şaselea simţ, ascultaţi şi observaţi ce se întâmplă în jurul vostru, mai ales dacă domeniul profesional nu este atât de prosper pe cât v-aţi aştepta. Este probabilă, de asemenea, o reorganizare majoră la nivelul companiei sau locului vostru de muncă. De asemenea, puteţi decide, pur şi simplu, să mergeţi mai departe dacă o posibilitate de promovare este blocată sau dacă unul dintre şefi vă forţează limitele.

Luaţi aminte că dacă renunţaţi brusc la poziţia actuală s-ar putea să dureze ceva timp până veţi ajunge într-una similară. O altă oportunitate cu care v-aţi putea întâlni în acest an este să aveţi surpriza să constataţi că sunteţi concediaţi sau promovaţi, brusc, sau ar putea apărea, tot pe neaşteptate, o nouă ocazie de angajare.

Dacă veţi avea de ales în această privinţă, este indicat să luaţi în calcul toate ramificaţiile posibile, pozitive sau negative, în procesul de luare a unei decizii. Acest aspect este unul important întrucât activitatea voastră profesională va continua să fie foarte instabilă şi în următorii ani, până când Uranus va ieşi din zodia Berbec şi va intra în zodia Taur.

Este la fel de probabil ca în acest an să simţiţi o nevoie evidentă de a merge mai departe, de a vă găsi un loc de muncă mai potrivit cu abilităţile şi înzestrările voastre. Provocarea va consta însă în a decide ce slujbă şi ce direcţie profesională să alegeţi.

Neptun îşi continuă şi el tranzitul prin zodia Peşti, în aspect prielnic cu zodia voastră, semn că al şaselea vostru simţ va fi crescut de acest tranzit şi veţi putea beneficia cu uşurinţă de inspiraţia şi creativitatea sa.

Credinţa în voi înşivă va fi în creştere, veţi simţi că vă aflaţi în legătură spirituală cu Universul. Neptun probabil va aduce magia în ceea ce priveşte creativitatea, iubirea, copiii. Întâlnirea cu sufletul pereche s-ar putea produce chiar în acest an, când o persoană nouă ar putea să intre în viaţa voastră. Vă recomand să fiţi atenţi la tendinţa accentuată de a idealiza persoana iubită.

Pluton se va deplasa în continuare prin zodia Capricorn, pe care o va traversa mulţi ani de-acum înainte, până prin anul 2024, şi vă va oferi multe lucruri la care să meditaţi pe parcursul acestui an. Gândurile voastre vor parcurge un proces de interiorizare. Încercaţi să nu întârziaţi mai mult decât trebuie asupra lucrurilor pe care nu le puteţi schimba.

Vă veţi adânci mai mult în subconştient şi veţi face eforturi pentru a înţelege de ce gândiţi şi acţionaţi în felul acesta. Căutaţi răspunsuri realiste şi acţionaţi pentru a îndepărta orice regrete care ar putea ieşi la suprafaţă. Dacă aveţi divergenţe cu un frate/soră sau altă rudă, acest an ar putea fi momentul potrivit să vă rezolvaţi problemele.

Horoscop 2016, Săgetător
Horoscop Urania Săgetător 2016

Până în data de 9 septembrie 2016, Jupiter, planeta norocului, situată în zodia Fecioară, va străluci cu putere în zona carierei voastre. Aşadar, veţi beneficia de avantajele acestei planete care aduce expansiunea şi care poate determina conjuncturi norocoase, făcându-vă să vă număraţi printre norocoşii acestui an pe plan profesional.

Deşi aţi putea fi atraşi să vă rezumaţi la această turnură a carierei plină de avantaje, cealaltă faţă a lui Jupiter vă va stimula să faceţi mai mult. Jupiter este poarta de intrare spre a vă construi un viitor mai bun, aşa că profitaţi de conjunctură.

În ziua de 09/09/2016 Jupiter va părăsi semnul Fecioarei şi va începe să străbată semnul Balanţei, unde va rămâne timp de 1 an. Pentru voi această schimbare se va resimţi în ceea ce priveşte viaţa socială şi relaţiile cu amicii. Norocul va interveni în viaţa voastră prin intermediul altor persoane, mai ales al prietenilor.

Jupiter vă va ajuta să vă îmbunătăţiţi abilităţile de interrelaţionare, ajutându-vă să stabiliţi câteva contacte foarte avantajoase. De asemenea, s-ar putea să vă doriţi să vă implicaţi într-o organizaţie/club/grup, în cadrul căruia să întâlniţi persoane noi. Ultimele luni ale anului 2016 pot fi printre cele mai bune luni din viaţa voastră în plan social.

Din octombrie 2012 Saturn a intrat în semnul Săgetătorului şi vă aflaţi într-o perioadă mai dificilă. Saturn vă va oferi şansa finală de a obţine înţelepciunea şi înţelegerea pe care le reprezintă această planetă abia la sfârşitul anului viitor, când va părăsi zodia voastră şi va intra în semnul Capricornului.

Probabil vă va fi greu să ieşiţi cu faţa curată în urma unor abateri, chiar minore, cum ar fi urmarea unei scurtături pentru a vă realiza un proiect. Este un an în care trebuie să creşteţi, să deveniţi mai serioşi în privinţa vieţii voastre şi să daţi dovadă de disciplină şi organizare.

Probabil cea mai mare lecţie cu caracter personal pe care v-o transmite Saturn constă în a vă stimula să vă stabiliţi priorităţile în viaţă. S-ar putea să resimţiţi deja o insatisfacţie majoră faţă de viaţa voastră în general. Gândiţi-vă cum vă doriţi să arate viaţa voastră, stabiliţi-vă scopuri realiste şi elaboraţi un plan de acţiune exact pentru a le îndeplini.

Uranus în Berbec se va afla şi în acest an în casa a cincea. Dragostea şi copiii vă pot lua prin surprindere în acest an, sau aţi putea să vă descoperiţi deodată un talent creativ sau un nou hobby. Este foarte probabil să aveţi parte de multe surprize în dragoste, inclusiv posibilitatea de a vă îndrăgosti de cineva la prima vedere.

Neptun îşi continuă călătoria prin semnul Peştilor, semn cum că v-aţi putea simţi inspiraţi şi dezamăgiţi, creatori şi deziluzionaţi. Ar fi indicat să vă faceţi o favoare şi să investiţi mai degrabă încredere în propriile persoane decât în ceilalţi. Este posibil ca o rudă apropiată să vă dezamăgească într-un fel sau altul. Fiţi mai realişti şi evitaţi tentaţia de a pune pe cineva drag pe un piedestal.

Ar fi indicat să vă verificaţi casa frecvent pentru a detecta eventualele scurgeri de apă – robinete/instalaţii sanitare etc. Este probabil să intervină o defecţiune uşoară, dar la fel de posibilă este şi/sau o inundaţie/scurgere de gaze.

2016 va fi încă un an pe care Pluton îl va petrece în Capricorn, semnul în care a intrat pentru prima dată în anul 2008. Dat fiind că această planetă va ocupa pentru următorii douăsprezece ani a doua voastră casă din horoscop, cea a resurselor personale, nu există un moment mai bun decât cel din prezent pentru a manifesta conştiinciozitate în privinţa priorităţilor financiare din viaţa voastră, inclusiv consolidarea bugetului şi perspectiva pensionării.

Aspectul negativ pe care incă îl formează cu Uranus, sugerează că modul în care acţionaţi acum poate duce la îmbogăţirea voastră, sau la situaţia contrară, aşa că este recomandat să fiţi precauţi, să nu vă grăbiţi să vă asumaţi riscuri şi să vă stabiliţi obiective financiare realiste.

Horoscop 2016, Capricorn
Horoscop Urania Capricorn 2016

Începeţi anul 2016 cu Jupiter în zodia Fecioară. Jupiter în această poziţie vă readuce aminte că viaţa înseamnă mişcare şi dezvoltare personală. Îmbrăţişaţi aceste concepte şi prima parte a anului vă va aduce multe aventuri entuziaste, posibilităţi de dezvoltare personală dar şi de lărgire a orizontului.

În primele opt luni ale anului 2016, norocul vostru va avea legătură cu deplasările, străinătatea şi educaţia, aşa că planificaţi-vă o călătorie fantastică într-o destinaţie exotică sau într-un loc pe care de mult timp doriţi să îl vizitaţi.

În cazul persoanelor născute în semnul Capricornului se poate spune că în prima parte a anului 2016 ar fi bine să vă duceţi să vă căutaţi norocul în lume, pentru că ar putea fi pe undeva departe de locul în care vă aflaţi acum. De asemenea, încercaţi să pătrundeţi cât mai adânc în sfera cunoaşterii, să vă lărgiţi orizontul şi prin educaţie.

Saturn a intrat în semnul Săgetătorului în septembrie 2015 şi va rămâne în acelaşi semn până în decembrie 2017. Pe parcursul acestui an va trebui să încercaţi să vă urmaţi instinctul, pentru a beneficia în toate planurile vieţii voastre.

Temerile voastre, ascunse adânc în subconştient, se pot dovedi, într-un final, neîntemeiate dar pentru a vă da seama de acest lucru s-ar putea să trebuiască ca mai întâi să treceţi testele lui Saturn. Încrederea în propriile persoane şi credinţa vor fi de o importanță capitală.

Va trebui să aveţi încredere în procesele vieții şi credinţă în Dumnezeu. Unificarea acestor două atribute vă vor aduce cele mai mari avantaje, ajutându-vă să scăpaţi de probleme. În altă ordine de idei, pentru a vă uşura viaţa şi să nu mai resimţiţi blocaje în viaţa voastră, va trebui să faceţi eforturi să credeţi în ceea ce vă spune instinctul, care vă va îndemna mereu atunci când trebuie să vă asumaţi responsabilitatea pentru o situație, oricât de greu v-ar fi.

În același timp, lucrurile ar putea să nu meargă aşa cum v-aţi dori dacă veţi încerca să le împingeţi mai departe, atunci când circumstanțele sugerează că nu nu este momentul potrivit pentru a face acest lucru. Şi în 2016 va trebui să închideţi multe uşi pe care nu le-aţi închis atunci când trebuia şi veţi suporta consecinţele greşelilor pe care le-aţi făcut de-a lungul ultimilor douăzeci şi opt de ani.

În perioada 25 martie – 13 august 2016 este recomandat să vă rezolvaţi problemele din trecut care au nevoie de o finalizare. Una dintre provocările pe care vi le aduce Saturn în Săgetător, mai ales atunci când este retrograd, este de a fi dispuşi să renunţaţi la bagajele emoționale care vă ţin blocaţi.

Până când Saturn va intra în zodia voastră şi va începe un nou ciclu saturnian pentru voi va trebui să vă uitaţi înapoi, cu seriozitate şi realism, să corectaţi tot ceea ce nu vă mulţumeşte şi consideraţi că nu vă reprezintă sau nu vă pune într-o lumină favorabilă. Lecțiile pe care Saturn vi le aduce vă vor pregăti pentru următorul ciclu de douăzeci şi opt de ani de ani din viaţa voastră.

Uranus în zodia Berbec se află în zona aferentă casei/familiei şi poate semnala schimbări neaşteptate în viaţa de familie, cum ar fi o rudă care se mută la/de la voi. Este posibil ca Uranus să vă tulbure destul de serios viaţa de familie şi în 2016. Uranus se află în aspect negativ cu zodia voastră, semn că poate declanşa o schimbare majoră, brusca, din mai multe puncte de vedere, nu numai în ceea ce priveşte viaţa de familie.

Ar putea fi un an al schimbărilor radicale pentru Capricorni, un an în care să fiţi siliţi să vă recreaţi personalitatea. 2016 este un an în care aţi putea să vă găsiţi curajul de a face multe lucruri pe care nu aţi îndrăznit să le faceţi până în acest moment, de exemplu: să slabiţi sau să vă descoperiţi un talent ascuns. Dar fiţi atenţi, totuşi, pentru că schimbarea doar de dragul schimbării nu este mereu cea mai bună opţiune. Reţineţi acest lucru dacă veţi simţi nevoia să vă eliberaţi nejustificat de stilul de viaţă anterior sau de o relaţie apropiată.

Neptun îşi continuă şi el tranzitul prin zodia Peşti, pe care o traversează din 2012. Aşadar, în 2016 Neptun vă va influenţa în continuare segmentul comunicării şi educaţiei. Această conjunctură are părţile ei bune, dar şi minusurile ei, din nefericire. Neptun vă va inspira şi vă va avansa creativitatea într-un plan superior, chiar dacă anterior poate nici nu v-aţi dat seama de această latură a personalităţii voastre.

Această planetă vă va încuraja, de asemenea, să re/descoperiţi legătura spirituală pe care o aveţi cu Universul în ansamblu. Dar Neptun semnifică, de asemenea şi iluziile, decepţiile şi deziluziile. Aşadar, trebuie să fiţi atenţi cu privire la a da crezare la tot ce auziţi şi de a avea încredere în oricine. Unii oameni poate că vă vor promite multe… dar nu vor reuşi să îşi ţină cuvântul, spre dezamăgirea voastră.

Aţi putea să cădeţi şi în capcana autoînşelării, să credeţi doar ceea ce vreţi să credeţi, în loc să luaţi o anumită situaţie aşa cum este. De aceea vă recomand să obţineţi şi o opinie obiectivă înainte de a lua decizii de viaţă semnificative.

Şi în anul 2016 vor continua schimbările profunde în viaţa voastră. Pluton îşi petrece întregul an în zodia voastră natală, Capricorn. Pluton se deplasează foarte încet, se va afla în zodia voastră până în anul 2024, astfel încât s-ar putea să nu îi simţiţi pe deplin efectele până ce nu va intra în contact direct cu Soarele vostru natal.

În orice caz, această planetă va exercita un impact semnificativ asupra vieţii voastre şi în acest an, formând un aspect tensionat cu Uranus, chiar dacă nu va mai fi exact, cum a fost în ultimii 3 ani. Acest aspect ar putea să vă alimenteze la maxim ambiţiile personale, însă trebuie să fiţi prudenţi să nu vă îndepărtaţi familia şi punctele de sprijin de care aveţi nevoie în procesul de urmărire neobosită a succesului.

Această planetă vă poate stimula să mergeţi atât de departe, încât să puneţi capăt unei relaţii de cuplu serioase sau de familie, sau altei legături strânse, cu scopul de a vă elibera de trecut. Este recomandat să vă gândiţi bine, acţiunile întreprinse în timpul tranzitului lui Pluton în zodia voastră sunt rareori reversibile.

Horoscop 2016, Vărsător
Horoscop Urania Vărsător 2016

Jupiter va începe anul în zodia Fecioară, în casa veniturilor în comun şi a banilor obţinuţi din alte surse decât în urma propriilor eforturi. Aşadar, banii vor fi unul dintre subiectele voastre preferate în acest an. Jupiter este planeta şanselor şi a norocului, motiv pentru care a doua parte a anului se anunţă a fi una dintre cele mai bune din viaţa voastră pe plan financiar.

Posibilităţile sunt multiple, poate că partenerul vostru va obţine o mărire salarială semnificativă, poate că veţi obţine un bonus financiar însemnat sau o să faceţi nişte bani grămadă printr-un noroc. Vă puteţi aştepta la cadouri, sprijin financiar din partea altor persoane (partener de viaţă/afaceri). Veţi beneficia de resursele altor persoane şi de câştiguri financiare ce nu vin în urma propriilor eforturi. Există şi şansa să primiţi o moştenire iar dacă aţi luat în calcul posibilitatea de a face un împrumut, este bine să îl faceţi până în ziua de 9 septembrie 2016.

În ziua de 09/09/2016 Jupiter va intra în semnul Balanţei, pe care îl va traversa timp de 1 an. O dată la 12 ani vă bucuraţi de prezenţa Marelui Benefic, Jupiter, în zona pe care o guvernează – călătorii, străinătate, educaţie superioară – oferindu-vă noroc şi ocazii în acest sector al vieţii voastre. Jupiter vă va ajuta să vă lărgiţi orizonturile, vă va face să vă doriţi să vă dezvoltaţi dincolo de limitele actuale şi să acumulaţi mai multă cunoaştere.

În a doua parte a anului norocul vostru va avea legătură cu educaţia, străinătatea, călătoriile, mai ales în ceea ce priveşte deplasările care sunt la mare distanţă de casă. În cazul vostru se poate spune că în a doua parte a anului 2016 ar fi indicat să vă duceţi să vă căutaţi norocul în lume, pentru că, cel mai probabil, este pe undeva departe de locul în care vă aflaţi acum.

Însă influenţa lui Jupiter se extinde dincolo de sfera călătoriilor. El vă va impulsiona curiozitatea şi vă va motiva să asimilaţi noi cunoştinţe şi să cercetaţi alte culturi şi stiluri de viaţă. În ultimele patru luni ale anului Universul vă încurajează să faceţi ceea ce ştiţi cel mai bine, să vă aventuraţi în necunoscut, să experimentaţi şi să învăţaţi tot ce se poate prin lărgirea orizontului mental.

Puteţi să luaţi în calcul, de exemplu, varianta de a urma un curs, să învăţaţi o limbă străină, să vă deschideţi mintea către puncte de vedere diferite. Pe măsură ce veţi face toate aceste lucruri, veţi pătrunde mai adânc în sfera cunoaşterii. Ceea ce veţi câştiga de pe urma acestor experienţe va reprezenta o experienţă deloc neînsemnată pentru cariera voastră, începând cu luna august 2017.

Saturn îşi va petrece anul în zodia Săgetător, pe care o traversează din septembrie 2015. Fiecare persoană care va intra în viaţa voastră în acest an va avea un scop care depăşeşte simpla socializare, iar unele persoane se vor dovedi chiar a fi nişte contacte folositoare în cadrul carierei.

Vă aflaţi într-o perioadă în care aveţi tendinţa să fiţi mai serioşi în ceea ce priveşte prietenia şi viaţa socială. 2016 ar putea reprezenta un an în care vor fi testate relaţiile de prietenie şi doar cele care au profunzime, care sunt bazate pe încredere, respect şi loialitate vor reuşi să supravieţuiască. De asemenea, în 2016 va trebui să vă asumaţi responsabilitatea în ceea ce îi priveşte pe prietenii voştri şi să daţi dovadă de mai mult realism în ceea ce îi priveşte.

Uranus continuă să se deplaseze prin semnul Berbecului, în zona comunicării din horoscopul vostru solar. Uranus va atrage după sine o serie de ocazii şi revelaţii. Ascultaţi-vă cel de-al şaselea simţ şi ceea ce au de spus oamenii. Veţi avea parte, de asemenea, de un an plin de idei creatoare, inedite, dacă vă veţi descătuşa curiozitatea şi vă veţi permite să lăsaţi mintea să hoinărească de colo-colo.

Într-un plan mai practic, este recomandat ca în 2016 să fiţi mai prudenţi cu ceea ce spuneţi sau scrieţi şi, de asemenea, atunci când vă aflaţi la volan. Aţi putea avea o tendinţă accentuată de a reacţiona cu uşurinţă înainte de a vă gândi, sau de a vă asuma un risc în trafic, atunci când sunteţi foarte grăbiţi.

Este indicat ca Vărsătorii să fie foarte atenţi şi în acest an în ceea ce priveşte chestiunile financiare, la afacerile pe care le fac, pentru că Neptun nu este doar planeta spiritualităţii, ci şi planeta înşelăciunii. Prin urmare există pericolul să vă întâlniţi cu promisiuni deşarte. Este recomandat să cereţi sfatul experţilor şi să nu luaţi de bună părerea nimănui. Iar dacă o înţelegere vi se pare prea bună pentru a fi adevărată, probabil că aşa şi este.

Şi în 2016 subconştientul vostru este activat, sub influenţa directă a lui Pluton care va străbate zona subconştientului din horoscop. Sunt câţiva ani de când Pluton scoate la suprafaţă evenimente pe care le-aţi uitat demult sau vă face să realizaţi că oamenii nu sunt de multe ori ceea ce par a fi. Pluton vă stimulează să vă cercetaţi personalitatea ascunsă, în căutarea unor răspunsuri, pentru a beneficia de o nouă perspectivă asupra aspectelor care vă motivează sau care vă trag înapoi.

Pluton vă va îndemna şi în acest an să faceţi loc noului în viaţa voastră, dând la o parte vechiul care are efecte distructive asupra vieţii voastre. Sunteţi susţinuţi astral pentru a vă scăpa de obiceiurile proaste care se repercutează în mod negativ asupra vieţii voastre şi în mod special asupra sănătăţii.

Horoscop 2016, Peşti
Horoscop Urania Peşti 2016

Persoanele dragi din viaţa voastră – soţul/soţia, prietenul/prietena, colegii – sunt ceea ce veţi valoriza cel mai mult în primele luni ale anului 2016. Planeta Jupiter se va afla în continuare în casa a şaptea, a relaţiilor şi căsătoriei, până în data de 09/09/2016. Acest lucru face ca primele opt luni să fie printre cele mai bune din viaţa voastră pentru dragoste şi relaţia de cuplu.

Dacă sunteţi gata să duceţi o relaţie sentimentală la un nivel superior sau dacă vă aflaţi în căutarea dragostei, dorinţa voastră s-ar putea îndeplini în aceste luni. Nici că se putea să vă doriţi un tranzit mai bun pentru relaţiile voastre.

În ziua de 09/09/2016 Jupiter va intra în zodia Balanţei, în casa veniturilor în comun şi a banilor obţinuţi din alte surse decât în urma propriilor eforturi. Aşadar, banii vor fi unul dintre subiectele voastre preferate în acest an. Jupiter fiind planeta şanselor şi a norocului, a doua parte a anului se anunţă a fi una dintre cele mai bune din viaţa voastră pe plan financiar. Posibilităţile sunt multiple, este probabil ca partenerul vostru de viaţă să obţină o mărire salarială importantă, să primiţi o moştenire, să obţineţi un bonus financiar semnificativ sau să faceţi bani mulţi printr-un noroc neaşteptat.

Saturn îşi va continua tranzitul prin semnul Săgetătorului în decursul acestui an, zodie în care a intrat în septembrie 2015. De la sosirea sa în Săgetător, a zecea casă din horoscopul vostru, probabil aţi simţit influenţa lui asupra carierei voastre – ca şi restricţii, frustrări dar şi realizări personale. Toate acestea îi sunt caracteristice lui Saturn, planeta care vă răsplăteşte necontenit, cu condiţia să acceptaţi regulile lui.

Deplasarea lui Saturn prin sectorul carierei voastre semnifică şi o perioadă în care aţi putea ajunge în vârf, deoarece poate constitui şi un punct culminant în carieră. Dacă simţiţi că încă mai aveţi mult de lucru pentru a vă realiza obiectivele, faceţi din asta o prioritate în acest an. Dacă veţi fi organizaţi, perseverenţi şi veţi fi dispuşi să munciţi din greu, Saturn vă va recompensa pe măsură. Chiar dacă răsplata nu va fi imediată, acţiunile voastre vor produce rezultate în timp. Nu veţi mai beneficia de o asemenea ocazie de a avansa social în următorii 28 de ani, aşa că nu este bine să irosiţi darul universului.

În 2016 Uranus îşi va continua călătoria prin semnul Berbecului, în a doua casă din horoscopul vostru, cea a banilor şi resurselor personale. Situaţia voastră financiară poate să fie destul de schimbătoare, cu schimbări neaşteptate. Deşi Uranus poate fi şi sursa unei surprize plăcute, cum ar fi un noroc brusc, de genul primirii unei moşteniri sau în urma încheierii unei poliţe de asigurare, este probabil ca acestea să reprezinte ceva mai puţin decât v-aţi aştepta sau să implice o serie de condiţii speciale sau alte greutăţi.

Uranus poate aduce cheltuieli în plus, dar şi şanse nesperate şi probabil deja aţi experimentat ambele posibilităţi, de când Uranus a intrat în Berbec, în anul 2012. Probabil deja v-aţi obişnuit cu evenimentele neaşteptate şi neobişnuite pe care Uranus vi le aduce. Veniturile obţinute vor fi variabile şi în 2016, puteţi avea câştiguri surprinzătoare, bruşte, dar şi cheltuieli suplimentare în cele mai neaşteptate sau nepotrivite momente.

Neptun îşi continuă călătoria prin zodia voastră, în care a intrat în anul 2012. Neptun fiind guvernatorul principal al zodiei voastre şi fiind poziţionat chiar în zodia voastră, v-ar putea inspira să obţineţi realizări importante, deoarece aveţi mai multă credinţă în propriile persoane şi în capacităţile voastre native.

Vă este intensificat cel de-al şaselea simţ şi vă simţiţi mai aproape de persoanele care sunteţi cu adevărat. Ar trebui însă să fiţi şi realişti, pentru că este posibil să vă lăsaţi uşor pradă iluziilor de tot felul şi să vedeţi lucrurile aşa cum vă doriţi ca ele să fie, nu aşa cum sunt în realitate.

Pluton îşi continuă şi el tranzitul îndelungat prin zodia Capricorn, unde a intrat în anul 2008. În cea de-a unsprezecea casă din horoscopul vostru, această planetă micuţă, dar foarte puternică, are un impact profund asupra relaţiilor de prietenie şi vieţii voastre sociale. Tendinţa generală pe termen mai îndelungat este de a intra în contact cu persoane importante, foarte influente, dar şi cu unele persoane care dispun de capacitatea de a vă transforma viaţa într-un fel sau altul.

sursa: horoscop-urania.org

Be the first to comment on "Horoscop 2016 Urania"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc