Gipsy Kings by Paco Baliardo vin în România: Cluj Napoca și București (5-6 decembrie)

Celebra formație GIPSY KINGS, cu legendarul Paco Baliardo (co-fondatorul trupei), va concerta în premieră la Sala Polivalentă din Cluj Napoca pe data de 5 decembrie 2018 și la Berăria H (București) în data de 6 decembrie.
“GIPSY KINGS sunt recunoscuți la nivel mondial pentru multe hit-uri precum „Djobi, Djoba“ „Bamboleo“, “Volare” sau “Escucha me” și au dobândit un succes global la sfârșitul anilor ’80. Cu peste 18 milioane de albume vândute în toată lumea și cu un premiu Grammy câștigat pentru cel mai bun album din lume (“Savor Flamenco” – 2014), GIPSY KINGS este astăzi probabil cea mai importantă trupă de flamenco și salsa.

Paco Baliardo este co-fondator și membru GIPSY KINGS, dar și compozitor și textier pentru multe din piesele trupei. Paco Baliardo și trupa sa și-au dezvoltat de-a lungul anilor propriul stil și propria formă de expresie a muzicii învățând de la generațiile noi și marcând profund dezvoltarea muzicii flamenco la nivel internațional. Cu band-ul format din membrii familiei sale, toți cântăreți sau chitariști talentați, Paco Baliardo aduce pasiunea, energia și faimoasele piese Gipsy Kings pentru prima dată în Cluj Napoca, pe 5 Decembrie 2018, la Sala Polivalentă.”
Biletele pot fi cumpărate online de pe bilete.ro și yellowtickets.ro, dar și fizic din magazinele InMedio și Germanos sau direct de la Berăria H și casa de bilete a Sălii Polivalente din Cluj-Napoca.
Mai multe detalii despre concertele trupei Gipsy Kings în Cluj Napoca și București găsiți pe pagina organizatorului: Positive Events.

Be the first to comment on "Gipsy Kings by Paco Baliardo vin în România: Cluj Napoca și București (5-6 decembrie)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc