Gina Pistol se familiarizează cu mâncărurile bizare ale asiaticilor: tarantule, scorpioni și greieri prăjiți

Provocările s-au ținut lanț în experiența ,,Asia Express”, atât pentru concurenți, cât și pentru cei din echipă. Cel mai dur reality-show, care va fi difuzat pe Antena 1 începând cu această primăvară, a fost un test de rezistență atât fizică, cât și psihică, deoarece aventura pe teritoriul Asiatic a impus, mai mult ca orice, depășirea limitelor. Un astfel de exemplu a fost și acomodarea cu meniul ,,exotic” al Cambodgiei, care include, pe lângă alte arome unice, și faimoasele tarantule prăjite.
Gina Pistol, host-ul emisiunii, și-a făcut curaj să experimenteze cel mai exclusivist fel de mâncare din sud estul Asiei, declarând cu zâmbetul pe buze că: ,,Tarantulele nu miros chiar rău, miros a tocăniță!”. Mai mult decât atât, a demonstrat că nu se teme de cele mai înfricoșătoare specii de păianjeni și le-a mânuit fără probleme: ,,Nu îmi este frică de ele. Cele mari sunt mai lente, eu am avut pe umăr una mică, iar acelea sunt foarte agitate.”, a mărturisit Gina. Pe lângă tarantule, în ,,meniul” din Cambodgia au mai fost incluse și alte mâncăruri bizare, declarate delicatese de către localnici. Scorpionii, sau greierii prăjiți au făcut-o pe frumoasa prezentatoare să declare în glumă că ar fi chiar ușor să te familiarizezi cu acest gen de preparat: ,,Când pleci de acasă, în loc de mere, sau de banane..îți iei o tarantulă! Nu vezi ce culoare frumoasă au?”.
Fără nicio urmă de îndoială, vedetele care au acceptat provocarea Asia Express au avut parte de aventura vieții lor și au avut de înfruntat nenumărate bariere, începând cu cele culturale și gastronomice. Dacă ele s-au acomodat la fel de repede ca Gina Pistol cu delicatesele ciudate ale asiaticilor și ce reacții spumoase au creat acestea, telespectatorii vor vedea în curând pe Antena 1, în cel mai dur reality show: ,,Asia Express”.

Be the first to comment on "Gina Pistol se familiarizează cu mâncărurile bizare ale asiaticilor: tarantule, scorpioni și greieri prăjiți"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc