Fuego se va auzi de acum si pe calea undelor. Afla unde va avea emisiune de radio si cum se numeste!

Știți deja că Fuego este omul surprizelor. Ei bine, de această dată, artistul devine om de radio. A mai cochetat cu această ipostază în tinerețe, la Turda, dar cumva a renunțat la această pasiune în favoarea celorlalte. În felul acesta, Paul Surugiu dovedește că este complex, având o mulțime de talente și de activități, de la emisiunea de televiziune, la muzică, pe mai multe genuri, până la pictură, teatru, radio, scris și desigur, regie.

Pe toate le face bine și dincolo de toate astea, profesionalismul său este cel care-l precede, ajungând să fie cunoscut și în breaslă pentru felul special în care tratează fiecare proiect în care este implicat și pentru perseverența sa, arătând că este o forță, cu 25 de ani de carieră în spate, în care-a muncit și-a luptat să ajungă unde este azi.

Fuego devine si om de Radio
Fuego devine si om de Radio

Emisiunea de la radio va fi zilnică, de luni până vineri, de la ora 19.00, la NAȚIONAL FM. Aceasta se numește „GRAMOFON” și este un magazin interactiv cu numeroase surprize, cu invitați, interviuri captivante, lucruri interesante, poezie și povești, fapte și oameni pe care nu-i știai, pasiuni și cultură. Toate acestea alături de muzică românească de calitate, de ieri până azi, din toate genurile. Artistul este entuziasmat și mărturisește că e fericit că poate primi oamenii în gramofonul său, în fiecare seară, având pentru ei calitate, liniște, emoție, energie și toate motivele ca să uite pentru câteva clipe de greutăți.

Totodată el mărturisește că alături de echipa sa, formată din muzicianul Vlad Crețu, jurnalistul și poetul Narcis Constantin Avădănei și fotograful Ana Maria Halalai, va aduce un suflu nou, ceva ce nu găsești pe piață, la radio, la orice pas, un program din care înveți lucruri, îți aduci aminte de altele și asculți muzică cu mesaj. Artistul spune că va difuza doar muzică ușoară românească și folclor autentic, fără separatisme și invidii de nici un fel.

Fuego are emisiune la National Fm
Fuego are emisiune la National Fm

GRAMOFONUL” meu va fi un univers al calității și-al frumosului. Nu reinventăm roata la căruță, nu, dar povestim despre lucruri speciale, de suflet, despre cum să ai grijă de suflet și cum să fii, dacă-ți dorești, un om mai bun. N-am rețete, pentru că nu mi-a plăcut niciodată să dau sfaturi, dar vorbesc din experiența mea și aduc oamenilor un alt suflu, altceva, mai multă liniște într-o lume a haosului, indecisă, cu suficiente probleme și stres. Am pregătită cea mai bună muzică, interviuri de colecție, poezie, povești captivante și diverse informații pe care poate nu le știam. Sper să fie pe placul celor care mă ascultă și zilnic, de luni până vineri, de la ora 19.00, pe NAȚIONAL FM, radioul unde se aude numai muzică românească, să fie alături de mine în această aventură.

 Nu fac mare caz cu difuzarea muzicii românești, dar într-o țară în care a ajuns, pentru unii, ciudat să cânți în limba ta, într-o țară în care sunt radiouri care difuzează muzică străină în proporție mai mare, uitând de cei care muncesc aici, au făcut istorie și reprezintă identitatea acestui neam, cred că e de bun augur ca noi să dăm oamenilor muzica lor de suflet, fie că e din anii 80-90, fie că-i actuală. Sunt fericit că-mi pot exploata și această latură și chiar am un elan puternic sperând să vă placă ce vă pregătesc, alături de echipa mea, seară de seară! mărturisește artistul pe care-l veți putea vedea la Sala Palatului, cu un concert pop-simfonic, reprogramat pentru 10 octombrie 2020, de la ora 20.00. De asemenea, artistul poate fi urmărit în fiecare duminică, de la ora 15.00, la TVR 2, cu momente captivante și surprize, din drag de România. 

Be the first to comment on "Fuego se va auzi de acum si pe calea undelor. Afla unde va avea emisiune de radio si cum se numeste!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc