La filmările pentru “Ie, Românie”, show care va fi difuzat vineri, de la ora 20.00, Alina Pușcaș și-a tratat durerile în gât cu pălincă de la Căpâlna


Aflată în Transilvania, în căutare de fete frumoase și harnice și de localnici cu tot felul de talente, pentru show-ul “Ie, Românie”, Alina Pușcaș a început să dea primele semne de răceală. Cu o seară în urmă i-a fost frig, iar a doua zi, la micul dejun, au început durerile în gât. Cum avea de continuat căutările prin satele transilvane și era presată de timp, Alina a plecat la drum cu echipa de filmare fără să apuce să se doftoricească.


Leacul care a făcut minuni a venit însă dintr-o casă de pe un vârf de deal, din Căpâlna, județul Alba, de la tatăl unei fete talentate pe care Alina a convins-o să participe la preselecțiile pentru show. Un leac cu multe grade, vreo 60. „Am băut un păhărel din pălinca făcută în casă de tatăl fetei și mi-a făcut foarte bine. Pentru că durerile au început să mă lase. A fost un medicament eficient”, spune Alina. Însă nu doar cu pălincă au fost tratați vedeta și echipa de filmare de la București, ci și cu o plăcintă cu brânză și ceapă abia scoasă din cuptor și cu o carafă de vin de casă, ambele o minunăție.

Ce peripeții a avut Alina Pușcaș în Transilvania, telespectatorii Antenei 1 vor vedea vineri, 16 martie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului “Ie, Românie”, prezentată de Mircea Radu. Alina Pușcaș, pe care telespectatorii Antenei 1 o știu din postura de prezentatoare a show-ului “Te cunosc de undeva!” și de actriță în serialul “Fructul oprit”, a participat la această ediție alături de coregraful Cornel Păsat. Amândoi au avut misiunea să descopere cele mai frumoase și vrednice fete de la sat și cei mai talentați localnici și, ulterior, să-i convingă să vină la preselecții. Cei mai buni dintre ei vor fi jurizați, în cadrul aceleiași ediții, de Andreea Bălan, Nicolai Tand și Cosmin Seleși, veniți special de la București. Cel mai talentat localnic va primi pe loc 1.500 de lei, iar cea mai mândră fată va câștiga 5.000 de lei și se va califica în Marea Finală “Ie, Românie”, care va avea loc la București și va reuni toate câștigătoarele din regiunile istorice în care va ajunge caravana condusă de Mircea Radu.

Be the first to comment on "La filmările pentru “Ie, Românie”, show care va fi difuzat vineri, de la ora 20.00, Alina Pușcaș și-a tratat durerile în gât cu pălincă de la Căpâlna"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc