La Familia, super show la UNTOLD Festival

La Familia a urcat pe scena de la UNTOLD Festival pentru prima dată de când trupa s-a reunit. Hituri precum “Probleme de familie”, dar și piese de pe noul album au bucurat fanii veniți să îi vadă pe artiștii lor preferați la unul dintre cele mai mari evenimente din România, Best Major European Festival – UNTOLD.

La Familia Aftermovie Teaser

“Recunosc, am avut amândoi emoții înainte de a urca pe scena de la Untold. Dar când am văzut marea aia de oameni care striga La Familia, sutele de telefoane aprinse atunci când am cântat ‘Probleme de familie’, pe cei din primul rând care stiau toate versurile, uneori mai bine decât mine, steagurile tricolore ridicate ân aer la ‘American Dream” am răsuflat ușurat, m-am simțit ca acasă, deși eram la 500 de km de ea. Aț fi ipocrit să spun că La Familia a făcut un show tare, mai degrabă spun că La Familia și toti cei care au simțit ca noi și au fost alături de noi în seara aia au făcut un show tare”, a spus Puya.

“A fost seara în care Balta Albă a fost pe scenă, adică noi ți Macanache, iar Clujul a fost la înălțime. Deși era să îmi rup piciorul, am fost cel mai fericit și am căutat să fiu la înălțimea publicului”, a mai spus Sisu.

Pe lângă momentele unice trăite pe scenă, Puya a avut ocazia și să îl întâlnească personal pe unul dintre rapperi pe care îi admira, copil fiind: Jeru The Damaja.

“Unul dintre artițtii pe care îi pandeam când eram puști să îl vad la 2 noaptea la YO MTV RAPS cu mâna pe butonul rec de la telecomanda video-ului Jeru The Damaja a făcut warm up-ul înainte de intrarea noastra. Când a terminat, l-am oprit și i-am zis: ‘Salut! Te știu din anii 90 de la MTV RAPS, eu sunt puștiul ăla din cealaltă parte a televizorului’. A râs si mi-a strâns mâna’, a mai adăugat Puya.

Be the first to comment on "La Familia, super show la UNTOLD Festival"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc