Ellie White își face grădină bio în curtea casei

Ellie White este preocupată de un stil de viață sănătos și face tot posibilul ca, de fiecare dată când merge la cumpărături, să achiziționeze preparate de la raionul bio. Cum prețurile la aceste produse sunt destul de piperate, artista a decis să își construiască propria grădină bio în curtea casei.

“Vreau să le ofer celor mici mâncare sănătoasă și, de cele mai multe ori, alegem produse bio. Fie le cumpărăm de la producători locali din piețe, fie de la raionul Bio de la supermarket. Prețurile sunt însă estul de mari mari, iar unele produse sunt ridicol de scumpe. Casa în care locuiesc are o curte suficient de mare, așa că, de la primăvară, vreau să amenajez o grădină cu fructe, legume și zarzavaturi bio”, declară Ellie White.

Cu această ocazie, artista își va învăța copiii să mănânce sănătos și, totodată, să aprecieze munca depusă pentru tot ceea ce consumă.

“O sa transform tot acest proces într-unul educativ și o să plantez semințele alături de cei mici. Astfel, ei vor învăța cum să facă lucruri practice și le voi povesti totul despre legume și fructe.  Am cumpărat deja semințe de varză mangold, de roșii, ardei și vinete și vom cumpăra puieți de măr și păr, iar din primăvara vom ara o bucată de teren pentru a planta totul. Vreau ca Mihai si Maria să deprindă încă de mici obiceiuri sănătoase”, adaugă Ellie White.

 

Be the first to comment on "Ellie White își face grădină bio în curtea casei"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc