Două parastase pentru Ileana Ciuculete! Băieții artistei au împărțit mâncare și obiete de mobilier în satul natal al artistei!


Familia artistei Ileana Ciuculete continuă să fie dezbinată. La pomana de șase luni pentru interpreta de muzică populară care a murit pe 14 martie la 64 de ani, rudele artistei nu au fost unite.

Ileana Ciuculete a avut la șase luni de când a murit de cancer, două pomeni, una la București, făcută de soț, Cornel Galeș, și alta în Jud. Dolj, în satul natal, făcută de băieții ei, Mugurel și Cristian, dar și de Aurel, fratele artistei și mama acesteia, Gigica, la 44 de km de Craiova. După ce la pomana de 40 de zile a dat de băut și de mâncat la toată lumea, și a împărțit hainele artistei, soțul Ilenei Ciuculetea decis ca de această dată să dea de pomană la un azil de bătrâni din București. El a oferit bătrânilor o masă caldă cu preparate de dulce, pentru că nu mai suntem în post. De partea cealaltă, băieții, fratele și mama cântăreței de muzică populară au dat de pomană pentru artistă în satul natal, Gubaucea. Familia artistei a ținut să respecte tradiția pe care Cornel Galeș, spun băieții și fratele artistei, nu a respectat-o la pomana de 40 de zile sau la cea de trei luni. Astfel, în satul natal s-a dat de pomană și un pat, scaun, canapea, lenjerii, farfurii, tacâmuri și multe altele. Parastasul de 6 luni pentru cântăreața de muzică populară a avut loc sâmbătă, 9 septembrie.

Be the first to comment on "Două parastase pentru Ileana Ciuculete! Băieții artistei au împărțit mâncare și obiete de mobilier în satul natal al artistei!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings Stores