DJ Wanda a făcut senzație în cizme de cowboy și costum de baie în Los Angeles

Excentrica din fire, DJ Wanda nu a trecut neobservată atunci când și-a facut apariția la piscina celui mai celebru hotel din Hollywood. Vedeta a ieșit la plajă în costum de baie Marcell Von Berlin, accesorizat, în mod inedit, cu o  pereche de cizme de cowboy. Totul s-a întâmplat în timpul vacanței petrecută în Los Angeles alături de logodnicul ei, Karl. 

Cizmele cu care DJ Wanda a facut furori la piscină au fost cumpărate dintr-un magazin de cowboy de pe Melrose Place, una din cele mai celebre artere de shopping din lume.

“M-a fascinat concept-store-ul Wilde West, unde am găsit aceste cizme, dar și câteva pălării de cowboy. Mereu mi-am dorit să merg la Rodeo. N-am ajuns încă acolo, însă îmi place să port acest tip de cizme, pe care să le accesorize cât de inedit se poate”, declara DJ Wanda.

DJ Wanda a făcut furori inclusiv cu tatuajele speciale de pe corp.

“Am întâlnit multe persoane fascinate de arta tatuajului care m-au întrebat ce povești stau în spatele alor mele. M-a amuzat și faptul că unii au crezut că sunt actriță de serial, întrucât hotelul găzduia în perioada respectivă Daytime Emmy. Le-am spus glumind că viața mea este de 10 ori mai tare decât orice Soap Opera american”, povestește DJ Wanda.

În timpul vacanței în Los Angeles, DJ Wanda a fost cerută în căsătorie pe plaja din Malibu

Vedeta a primit un superb inel cu diamante și rubin, pe care australianul Karl, cu care locuiește în Londra, îl avea pregătit încă dinaintea vacanței în Statele Unite ale Americii.

DJ Wanda si Karl s-au cunoscut vara trecuta prin intermediul unui prieten comun. Karl este australian, însă locuiește în Londra de 17 ani, oraș unde a dezvoltat cu succes afaceri în domeniul construcților.

Împreună locuiesc în capitala Marii Britanii, într-un cartier select, unde au case și vedete cunoscute, printre care Richard Gere, Gwen Stefani și Jamie Oliver.

În Londra Wanda este studentă la cea mai apreciată academie de tatuaje, UK Official Tattoo Academy, din Essex, avându-l ca mentor pe celebrul Alan Paul Lofts, unul din cei mai renumiți profesori de tatuaj din lume. 

Be the first to comment on "DJ Wanda a făcut senzație în cizme de cowboy și costum de baie în Los Angeles"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc