DESPACITO, cea mai premiata piesa, la Billboard Music Awards 2018. Luis Fonsi a plecat, acasa, cu 5 premii!

Cele mai importante premii, din industria muzicala mondiala, au fost decernate, aseara, la Las Vegas. 
Devenit “viralul tuturor timpurilor”, DESPACITO a bifat inca un succes. Din 7 nominalizari, Luis Fonsi a plecat acasa cu 5 premii Billboard, pentru piesa “DESPACITO”, care a isterizat intreg mapamondul, la urmatoarele categorii: – Cea mai bună melodie din Top 100, Cea mai bună melodie latino, Cea mai difuzată melodie (video), Billboard Music Award for Top Collaboration (remixul cu Justin Bieber) si Billboard Music Award for Top Selling Song (cea mai vanduta piesa).
Festivalul “El Carrusel” va aduce “Despacito”, pe 1 iulie, in cea de-a doua zi de festival, unde Luis Fonsi va sustine un recital, pe scena de la Romexpo, alaturi de trupa lui de instrumentisti, dar si dansatori. Show-ul artistului va avea aproximativ o ora de muzica LIVE, iar spectatorii vor auzi si canta, alaturi de acesta, frumoasele lui balade de dragoste, dar si hit-urile “Despacito” sau “Echame la culpa”.
Bilete pot fi achizitionate din reteaua Eventim si de pe www.eventim.ro, si sunt valabile pentru cele doua zile de festival.
“El Carrusel” este unul dintre cele mai grandioase evenimente organizat vreodata in Romania, unde, de la an la an, nume mari ale muzicii internationale vor urca pe aceeasi scena. Prima editie va avea loc pe parcursul a doua zile, 30 iunie – 1 iulie 2018, la Romexpo, iar “capetele de afis” ale festivalului sunt MALUMA si LUIS FONSI
Iata desfasurarea, pe zile, pentru toti artistii invitati:
– 30 iunie 2018 – MALUMA, ANDRA, FLY PROJECT si MANDINGA
– 1 iulie 2018 – LUIS FONSI, JUAN MAGAN, ROBIN SCHULZ, RICHY B si WHAT’S UP

Be the first to comment on "DESPACITO, cea mai premiata piesa, la Billboard Music Awards 2018. Luis Fonsi a plecat, acasa, cu 5 premii!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc