Designerul Nausica Mircea vine la Bucharest Fashion Week cu o nouă colecție, ”La vie est belle”!

Creatoarea de modă pe care francezii au numit-o simbolul eleganței revine la Bucharest Fashion Week și își prezintă noua colecție duminică, în ultima seară a celui mai important eveniment de modă de la noi.

Nausica Mircea revine pe podium la Bucharest Fashion Week. Designerul, care a fost extrem de apreciat de francezi, își va prezenta noua colecție în ultima seară a evenimentului, ce se desfășoară începând de azi, la Ambasad’Or Otopeni. ”LA VIE EST BELLE”… duminică, 23 aprilie, în cadrul Bucharest Fashion Week, vom prezenta o nouă colecție. Cu adevărat o colecție plină se culoare, de frenezie, de lumină și căldură. Ceea ce vrea să transmită această colecție este dorința de a ne bucura cu adevărat, de fiecare moment al vieții noastre, de a vedea partea luminoasă și frumoasă a zilelor întunecate. Culoare, fluiditate, feminitate, dorința, visare…”, spune designerul Nausica Mircea, care a făcut furori în Franța, la importante evenimente de gen.

Be the first to comment on "Designerul Nausica Mircea vine la Bucharest Fashion Week cu o nouă colecție, ”La vie est belle”!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc