Cum a schimbat-o bebelușul pe Lavinia Pârva: “Sunt o femeie împlinită, puternică și demnă”

Lavinia Pârva (34 ani) a postat un mesaj extreme de emoționant pe rețelele sociale despre fiul ei. Cântăreața a devenit mamă pentru prima dată în luna mai, iar de atunci viața ei s-a schimbat total.

Soţia lui Ştefan Bănică Jr., Lavinia Pârva a devenit mamă pentru prima dată în luna mai, atunci când l-a adus pe lume pe primul ei copil, care e și cel de-al treilea copil al lui Ștefan Bănică Jr. (51 ani),  micuţul Alexandru. Ca fiecare femeie, artista și-a dorit să fie mamă, iar visul i s-a împlinit abia în acest an. Cântăreața spune  că niciodată nu a simţit o iubire atât de mare pentru cineva şi că înţelege abia acum, dragostea pe care părinţii ei i-o poartă.

”Astăzi cineva m-a întrebat ce s-a schimbat în viața mea de când am devenit mamă. Am răspuns: TOTUL. Am cunoscut un sentiment unic de iubire infinită, o dorința imensă de a-i oferi puiului meu tot ce este mai bun pe acest pământ, am simțit cu adevărat pentru prima data un sentiment de fericire care nu se compara cu niciun altul de până acum. O bucurie fără margini, care mă face să mă simt o femeie împlinita, puternică și demnă! Am înteles acum toată grija pe care părinții mei mi-au purtat-o de când m-am născut si mi-o vor purta mereu, indiferent de vârsta pe care o voi avea! Am inteles acum ce contează cu adevărat în viață”, a scris Lavinia Pîrva pe Instagram.

În ceea ce privește kilogramele în plus pe care Lavinia Pârva le-a luat în timpul sarcinii, ea spunea că va slăbi treptat și își dorește să fie și mai suplă decât era înainte de a rămâne însărcinată.”Am luat destul de multe kilograme, am reținut multă apă. Am rămas cu câteva kilograme pe care o să le dau jos treptat. Sigur că mi-aș dori să fiu mai slabă ca înainte”. 

Lavinia Pârva a născut pe 16 mai, un băiețel perfect sănătos. Cel mai mic membru al familiei se numește Alexandru Bănică, aidoma fratelui lui Ștefan Bănică, care a murit. ‘Sunt fericit pentru că a venit pe lume fiul meu cel mai mic, haios și sănătos, Alexandru Bănică. Eu și soția mea vă mulțumim tuturor celor care ați fost alături de noi în această perioadă pentru faptul că ne-ați respectat intimitatea și pentru mesajele frumoase’, a fost mesajul lui Ștefan Bănică imediat după ce Lavinia Pârva a născut. Când vine vorba despre familia sa, artistul este extrem de discret. Ștefan Bănică Jr. pune mare preț pe familia lui și mai ales pe intimitate. Cei doi s-au căsătorit în octombrie 2017.

Be the first to comment on "Cum a schimbat-o bebelușul pe Lavinia Pârva: “Sunt o femeie împlinită, puternică și demnă”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc