Cristina Constantinescu, asul din maneca Faimosilor de la „Exatlon

Cristina Constantinescu, asul din maneca Faimosilor de la „Exatlon, in meciul de aseara

Jocul de aseara de la „Exatlon”, in care s-a disputat vila, a fost o adevarata lupta intre titani, Razboinicii si Faimosii, au „zburat” pe traseu pentru a-si castiga dreptul la confort. Dupa numeroase rasturnari de situatie si cu cei doi antrenori, Giani Kirita si Vladimir Draghia, care au trecut de la extaz la agonie in motivarea concurentilor, cei care au castigat au fost Faimosii, care i-au invins pe Razboinici la stafeta mixta. Gabi Nedelcu si Irina Postolea, din Echipa Albastra, si Costin Gheorghe si Cristina Constantinescu, din Echipa Rosie, au fost cei care s-au luptat pentru punctul castigator.

Dupa indelungi deliberari si o buna analiza a timpilor, Faimosii au decis sa o trimita la duel, ca reprezentanta feminina, pe Cristina Constantinescu, recent intrata in competitie. Frumoasa blonda a dovedit in cele doua zile de cand este pe taram dominican ca are atuurile necesare acestei competitii, tanara avand in palmares un titlu de vicecampioana nationala la arte martiale. Desi admitea ca ii este frica de accidentari, faimoasei ii era cel mai teama de celebrul tobogan. Ironia a facut ca tocmai pe acest traseu sa reuseasca sa fie cea mai rapida concurenta. 

“Toboganul este o provocare, stiu ca mi-ar fi frica, dar as face-o. Mie imi place sa sar in apa, sa inot, dar traseul ala va fi ceva nou si diferit. Sunt constienta ca nu trebuie sa stau acolo,  intri, inoti si iesi, doar ca in subconstientul meu e ceva care ma retine.  Eu fac sport de la 4 ani, am inceput cu gimnastica, dar am incercat si alte sporturi in paralel. Am facut inot, tenis, volei in facultate si liceu, dupa care m-am apucat de karate, care a fost un sportul care m-a reprezentat cel mai mult si pe care l-am practicat aproape 9 ani. Am facut kyo ku shin, care este unul dintre cele mai dure”, povestea Cristina Constantinescu inainte de imbarcarea spre aventura “Exatlon”.

Cristina este specialist kinetoterapeut, urmand cursurile acestei specializari in cadrul Universitatii de medicina si farmacie “Carol Davila”, din Bucuresti. Desi copil unic la parinti si “rasfatata”, cum se descria inainte de a pleca in Republica Dominicana, Cristina Constantinescu s-a inscris la “Exatlon” pentru ca ii era dor de perioadele de cantonament.

“Imi doresc provocarea asta, pentru ca nu prea am mai iesit din zona mea de confort de mult timp si vreau sa ma cunosc pe mine mai bine. Stiu ca sunt comoda in anumite momente si ca imi place sa ma intind in patul meu, dar sunt sportiv la baza, stiu ce inseamna sa te trezesti la 3 dimineata si sa ai antrenament. Mi-e dor de momentele astea. E o provocare sa stai cu oameni pe care nu ii stii, sa nu ai confortul de acasa, sa nu mananci ce vrei, cand vrei, sa fii efectiv tu cu tine“, spunea faimoasa cea mai recent intrata in competitie. 

Be the first to comment on "Cristina Constantinescu, asul din maneca Faimosilor de la „Exatlon"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc