COSMOS, turneul național al Irinei Rimes, este sold out la Iași, Piatra Neamț și Craiova

Atât ambele concerte de la Iași, cât și cele de la Piatra Neamț și Craiova, care fac parte din COSMOS, turneul național al Irinei Rimes, sunt sold out. Al doilea turneu din cariera Irinei Rimes a debutat la Galați acum două săptămâni și a continuat la Constanța, iar fanii artistei o pot vedea live, într-un show care reflectă perfect trăirile și sentimentele Irinei, în alte șase orașe din țară: Bacău (18 noiembrie), Iași cu 2 concerte (19 noiembrie), Piatra Neamț (20 noiembrie), Craiova (26 noiembrie), Pitești (27 noiembrie) și Ploiești (28 noiembrie). Biletele pentru concertele unde încă mai sunt locuri disponibile pot fi achiziționate de aici: https://www.iabilet.ro/bilete-rimes/.

„Mulțumesc tuturor celor care îmi susțin activitatea muzicală prin a cumpăra un bilet la concertul meu de suflet. Nu e nimic mai plăcut decât să mergi în turneu și să afli că faci sold out la două show-uri la rând, în doar câteva zile, așa cum a fost la Galați și Iași. Acum, avem sold out la al doilea show de la Iași, la Craiova și la Piatra Neamț! Sunt foarte recunoscătoare publicului meu și acestui turneu care vine să vă aducă sufletul meu cât mai aproape de voi”, declară artista.

Nu doar turneul COSMOS este cel căruia Irina Rimes i se dedică în această perioadă, pentru că vrea să-și surprindă fanii și să le ofere șansa de a trăi un spectacol realizat după cele mai înalte standarde, ci și edițiilor live ale show-ului Vocea României, pentru care artista se pregătește.

„Locul meu preferat este pe scenă, starea mea preferată este atunci când primesc energie de la publicul care cântă cu mine. Albumul „Cosmos” merită turneul ăsta și uite-l că vine. Aștept cu nerăbdare să cânt „Ce se întâmplă doctore?”, „Băiatul meu frumos” sau „Dorule”. Abia aștept să văd dacă albumul „Cosmos” și-a găsit locul în sufletul publicului meu sau încă nu. Abia aștept să mă văd cu ei și să le fac cunoștință cu încă un album scris din dragoste”, a declarat artista atunci când a fost anunțat turneul național COSMOS.

Turneul este organizat de Headline Management, Global Records și Quantum Music Records în parteneriat cu KissFM.  

Be the first to comment on "COSMOS, turneul național al Irinei Rimes, este sold out la Iași, Piatra Neamț și Craiova"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc