Corina Chiriac si Adrian Enache revin pe sticlă din 22 martie cu ”Opriți timpul”! Ce invitati surpriza vor avea cei doi prezentatori

Corina Chiriac si Adrian Enache revin pe sticla la postul Național TV cu emisiunea ”Opriți timpul” din 22 martie, de la ora 13.00. Invitați vor fi numai unul si unul.

Corina Chiriac

Trupa Iris “opreste timpul” la National TV

Prezenti in prima editie a emisiunii “Opriti timpul”, Cristi Minculescu, Valter si Boro au marcat cei 40 de ani de cariera cu povesti haioase din cadrul turneelor. Cum l-a oprit portarul pe Cristi sa intre la propriul concert sau cum i-au  batut colegii stativul in cuie de scena sunt doar cateva din amintirile baietilor.  Dar povestile nu-i vor tine departe de adevarata pasiune, muzica, asa ca in tot platoul vor rasuna piesele nemuritoare – Baby si Strada ta. Iar Adrian Anache si Diana Matei i-au facut o surpriza de zile mari, cantandu-i live Thunderstruck de la AC/DC.

Corina Chiriac si Adrian Enache
Corina Chiriac si Adrian Enache

Sub bagheta gazdelor emisiunii, Corina Chiriac si Adrian Enache, se da startul spectacolului de televiziune “Opriti timpul”, duminica, de la ora 13.00.

Be the first to comment on "Corina Chiriac si Adrian Enache revin pe sticlă din 22 martie cu ”Opriți timpul”! Ce invitati surpriza vor avea cei doi prezentatori"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc