Cori Gramescu impreuna cu A&D Pharma Group lanseaza o noua categorie de produse – Alimente Functionale

cori gramescumonica_colceriu refacutaRoxana Blagusonia arigint ionescu

Marti, 07 iunie, a avut loc evenimentul de lansare a unuia dintre cele mai ambitioase proiecte din portofoliul companiei A&D Pharma, EVITAL Functional Food.

Intr-o atmosfera revigoranta, la o limonada cu ananas si ghimbir, invitatii presei alaturi de Anca Serea, Diana Dumitrescu, Adina Halas, Florentina Opris, Mihaela Calin, Luana Ibacka, Roxana Blagu, Cristina Cioran, Maria Andrei, Sonia Argint Ionescu si alte nume cunoscute in peisajul monden au stat de vorba cu Cori Gramescu, amabasadorul EVITAL Functional Food si Valentin TONCEAN, COO A&D Pharma, despre noul program creat de specialistii EVITAL, SUPER BODY RESET 3-10-3-3.

Alimentele functionale parte din program au prins viata in improvizatia muzicala a pianistului Iulian Neculache, iar invitatii au putut degusta SUPER ANANAS, DETOXASE, SUPER ORANGE si SUPER FRULLATO la barul special amenajat.

Cori Gramescu a povestit despre implicarea ei in acest proiect, despre ce inseamna un aliment functional si despre importanta acestui program in viata noastra de zi cu zi. In urma unei vieti urbane agitate, cu tot ce inseamna acest lucru: hrana din agricultura industrializata, procesarea alimentelor, traiul intr-un mediu poluant si stresant este nevoie de un aport real de incarcarea cu vitamine, minerale, antioxidanti, care de cele mai multe ori nu se mai regasesc in alimentatia noastra. “Alimentele functionale din programul SUPER BODY RESET 3-10-3-3 au un gust placut, sunt usor de folosit, nu au adaos de zahar si nu contin gluten, fara restrictii alimentare, recomandate chiar si celor cu diabet zaharat”, a mai adaugat Cori.

EVITAL Functional Food este un proiect nou si ambitios, care se inscrie in preocuparea noastra continua de a dezvolta produse inovatoare venind in intampinarea nevoilor persoanelor care isi doresc o viata sanatoasa pentru o lunga perioada de timp”, a spus Valentin Toncean.

SUPER BODY RESET 3-10-3-3 are ca efect purificarea organismului prin eliminarea toxinelor si aportul de nutrienti, fiind compus din patru alimente functionale care se consuma pe parcursul a trei saptamani, dupa cum urmeaza:

  • SUPER ANANAS®, Primul aliment functional dedicat in intregime reducerii retentiei de apa din tesuturi, 3 zile
  • DETOXASE®, Primul aliment functional dedicat detoxifierii si revitalizarii organismului, 10 zile
  • SUPER ORANGE®, Primul aliment functional dedicat in intregime sustinerii sistemului imunitar al organismului, 3 zile
  • SUPER FRULLATO®, Primul aliment functional dedicat in intregime asigurarii aportului de vitamine, minerale, antioxidanti si prebiotice, 3 zile.

de la miki 3de la miki 2de la miki 4de la miki 1

Incepand cu luna iunie, produsele vor fi disponibile in farmaciile Sensiblu selectate si online, pe www.evitalfunctionalfood.ro, www.bioportal.ro

Mai multe detalii despre program sunt disponibile pe: www.evitalfunctionalfood.ro si pe Facebook/EVITAL Functional Food

Despre Cori Gramescu

Cori Gramescu este coach de lifestyle si nutritie, designer de programe de antrenamentsi creator al metodei Ultimate Pilates. Conduce propriul business din anul 2007, sala LadyFIT Gym – the first gym for delicate women, dedicata in exclusivitate femeilor. In prezent, ea isi incheie MBA-ul la Maastricht School of Management.

In activitatea ei, Cori a antrenat peste 12.000 de femei de toate varstele si a coordonat antrenamentele personale pentru mai multe persoane publice din Romania. S-a pregatit sub indrumarea unor nume mari din fitness-ul mondial: Viveca Jensen, Shellie Blanks si Billy Blanks, Rebecca Barthel, Barbara Morini, Michael King si Malcom Muirhead.

Despre A&D Pharma

A&D Pharma este cel mai mare si mai dinamic grup farmaceutic din Romania care ofera servicii regionale de marketing&vanzari in domeniul farmaceutic in Europa Centrala si de Est. Fondat in 1994, Grupul A&D Pharma opereaza trei linii de business.

Linia de business de Marketing&Sales ofera servicii de valoare adaugata producatorilor internationali de medicamente, in zona Europei Centrale si de Est. Divizia este in proces de dezvoltare regionala in urma extinderii birourilor in Bulgaria, Polonia, Slovacia si Ungaria si atingand astfel o piata de 90 milioane de locuitori. Divizia de Marketing&Sales functioneaza ca un „one stop shop” pentru parteneri strategici, producatori de medicamente care doresc sa inregistreze si sa comercializeze produse farmaceutice si dispozitive medicale in regiune.

A&D Pharma contribuie la ameliorarea nivelului sectorului sanitar in tarile unde activeaza, promovand produse si servicii de calitate atat la nivelul pacientilor, cat si in farmacii si spitale.

Be the first to comment on "Cori Gramescu impreuna cu A&D Pharma Group lanseaza o noua categorie de produse – Alimente Functionale"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc