Ce lovitură a primit Alexandru Arșinel cu puțin înaintea decesului. Ce i-a făcut statul român

Arșinel
Alexandru Arșinel

Alexandru Arșinel a primit o lovitură “urâtă” din partea statului. Regretatul actor a rămas fără certificatul de revoluționar. După ce i s-a retras, acesta era obligat să dea înapoi toți banii primiți din anul 2015 și până în clipa de față.

Actorului i-a fost retras certificatul de revoluționar

Actorul Alexandru Arșinel deținea certificatul de revoluționar, în urma căruia încasa de la stat 33.730 de lei pe an, mai exact circa 2.810 lei pe lună. Mai mult, celebrul actor era scutit și de impozitul pe casa în care locuia.

După Revoluție, mulți au cerut certificate de revoluționar de la stat. Alexandru Arșinel a înaintat o astfel de solicitare abia în anul 2015 și i-a fost acceptată.

În urmă cu ceva timp, regretatul actor spunea că a obținut certificatul deoarece a fost primul care a vorbit de la balconul Radio și că nu a văzut Revoluția la televizor. Dimpotrivă, aceasta l-a prins în mijlocul evenimentelor.

Ce a decis Secretariatul de Stat pentru Revoluționari

Mai târziu, Secretariatul de Stat pentru Revoluționari a hotărât, în ședința de anul acesta din 18 mai, să înceapă procedurile pentru a-i lua înapoi actorului, certificatul de luptător pentru victoria Revoluției din decembrie 1989.

Be the first to comment on "Ce lovitură a primit Alexandru Arșinel cu puțin înaintea decesului. Ce i-a făcut statul român"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc