Bella Santiago livrează la pachet mâncare asiatică de la restaurantul ei! A gătit pentru Corina Chiriac și Adrian Enache

Bella Santiago și-a deschis o afacere cu banii câştigaţi la concursul muzical la care a participat la finalul anului 2018, la Antena 1. Frumoasa filipineză şi-a deschis un restaurant cu specific asiatic.

Și pentru a nu închide restaurantul ”Santiago Kitchen” din zona Pipera-Tunari, ea le livrează acasă clienților care doresc să consume în această perioadă preparate cu specific filipinez. ”Livram in intervalul orar 12-18! Așteptăm cu drag comenzile voastre”, scrie pe pagina de Facebook a restaurantului. Ea merge la fața locului, periodic pentru a supraveghea activitatea de la restaurant. Invitată în a doua ediție a emisiunii ”Opriți timpul ” de la Național Tv, de duminică, 29 martie, ora 13.00, ea le-a gătit la filmări prezentatorilor Corina Chiriac și Adrian Enache, dar și invitaților emisiunii, mâncare cu specific asiatic, la care se pricepe de minune. Prezentatorii au avut de gustat din două feluri de preparate delicioase, cu care Bella i-a cucerit pe amândoi.

Be the first to comment on "Bella Santiago livrează la pachet mâncare asiatică de la restaurantul ei! A gătit pentru Corina Chiriac și Adrian Enache"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc