Au avut loc Campionatele de Marș de la Viena și Campionatele Naționale ale Austriei! Cine a ieșit pe primele locuri

Sâmbătă, 28 septembrie 2019 au avut loc campionatele de Marș ale Landului Viena pe distanță de 10 km împreună cu Campionatele Naționale ale Austriei. Evenimentele au avut loc într-o localitate de lângă Viena, Amstetten. Iată cine a câștigat competițiile.

În competiție au participat și sportive ai Clubul sportiv Kahlenberg Viena, care îi are la conducere pe Clara și Sorin Popescu. Clubul s-a făcut remarcat în timp prin performanțe de excepție realizate de sportivii antrenați și îndrumați aici.

campionate sportive austria
Andreea

Andreea Cristina Minescu Drăgan este o sportivă titrată care a reușit să se claseze pe primul loc în proba de 10 km Marș. Andreea a început să practice atletismul în Ploiești, încă de la 9 ani și a strâns numeroase medalii în compeții internaționale. Andreea s-a clasat tot pe locul 1 și în aprilie în proba clasică a acestei discipline, adică 20 de km Marș. Andreea este o sportivă care deține în Austria câteva recorduri în atletism la juniori, a făcut o pauză competițională și anul acesta a revenit cu performanțe deosebite, a câștigat campionatele Landului Viena și a reușit clasarea pe locul 1 la Campionatele de Land ale Vienei și locul 3 la campionatele pe Austria, atât în proba de 10 km cât și la 20 km.

Roxana Epure este din Iași și este la prima participare la un concurs de asemenea importantă. S-a clasat pe locul doi în urmă deciziei de a fi penalizată concurența din față. Rezultatul Roxanei este remarcabil, având în vedere că proba de marș este solicitantă prin îmbinarea a trei elemente, tehnică, viteză și rezistență. Clubul SV Kahlenberg are performanțe notabile și a fost de mai multe ori lăudat pentru performanțele care le realizează sportivii împreună cu antrenorii. La cursa de pe 28 septembrie. La startul competiției s-au aliniat 40 de sportive din Austria, Ungaria și Etiopia

Be the first to comment on "Au avut loc Campionatele de Marș de la Viena și Campionatele Naționale ale Austriei! Cine a ieșit pe primele locuri"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings Stores