Astazi, la ora 20:00, incepe „Kosem”, la Kanal D!

MUHTESEM YUZYIL KOSEM BASLANGIC / SEZON 1 / TIMS PRODUCTIONS / ID ILETISIM / FOTOGRAF MUHSIN AKGUNSapte milioane si jumatate de Euro au costat pregatirea serialului si realizarea primului episod

Astazi, de la ora 20:00, la Kanal D, va fi difuzata premiera serialul „Kosem”, realizat de aceeasi casa de productie care a oferit publicului din lumea intreaga „Suleyman Magnificul”.
Atmosfera secolului al XVII-lea otoman a fost recreeata cu minutiozitate prin decoruri fabuloase, costume si bijuterii creeate special pentru aceasta productie a caror costuri pentru un singur episod poate rivaliza cu mari productii Hollywoodiene. Costurile pentru tot ce inseamna costume, bijuterii, decoruri si realizarea primului episod au insumat sapte milioane si jumatate de Euro.
Pentru filmari a fost creeat un intreg oras cu strazi, palate, interioare specifice perioadei, haremuri, pe o suprafata de patru hectare (40.000 de metri patrati).
Peste 350 de oameni au fost mobilizati pentru ridicarea decorurilor pe care telespectatorii le vor putea vedea incepand de luni seara, odata cu lansarea serialului. Desi s-au construit aceste decoruri, parte din filmari au avut loc si in afara loc, in palate din Turcia.
Serialul spune povestea uneia dintre cele mai puternice figuri feminine din istoria Imperiului Otoman. O adolescenta rapita din paradisul familiei, dintr-o insula greceasca, ajunge sclava la curtea lui Ahmed I. Este aceeasi femeie care il va cuceri pe Sultan si va prelua fraiele unui intreg Imperiu. Cea care o interpreteaza pe tanara Kosem este o actrita pe jumatate romanca, pe jumatate grecoaica, Anastasia Tsilimpiou, care a invatat limba turca pentru a se descurca impecabil in acest rol.
Nu ratati in aceasta seara, de la ora 20:00, debutul serialului „Kosem”, o adevarata calatorie in timp! Productia va fi difuzata de luni pana joi, de la ora 20:00.
De saptamana aceasta, „Furtuna pe Bosfor” se va difuza in fiecare vineri, de la ora 20:00.

Be the first to comment on "Astazi, la ora 20:00, incepe „Kosem”, la Kanal D!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc