Andreea Marin dezvăluie cum a dat restart organismului. Iată când și unde o poți întâlni!

AAndreea Marin a început anul 2019 printr-o serie de acțiuni benefice menite să îi dea restart organismului, ce au inclus detoxifierea, sportul și reorganizarea priorităților pentru a ajunge la un mult-dorit echilibru minte-trup-suflet.

Acest proces a stârnit un interes major printre cei care îi urmăresc paginile de socializare, și nu numai, aceștia dorind să afle mai multe informații despre cum își pot îmbunătăți stilul de viață.

Pentru că pe internet pot apărea articole cu informații incorecte despre acest subiect, Andreea Marin, alături de specialiști din industria sportului și nutriționiști, va explica acest concept pe 28 februarie, în cadrul unei conferințe, deschisă pubicului larg, pe bază de înscriere prealabilă.

Vedeta va explica publicului cum a reușit să dea RESTART organismului la 44 de ani.

Îi vor fi alături Irina Alionte, fondatorul Bodyshape Transformation Center, centrul de transformare corporală unde Andree Marin face sport frecvent și unde au reușit să slăbească mii de bucureșteni într-un mod sănătos, Flavius Ursachi, expert în transformare corporală la Bodyshape, Triplu campion național de Culturism si Fitness la categoria Men Physique, precum și Dr. Spinean Alina, nutriționist, membru fondator Atasagon Detox& Wellbeing din Brașov. În plus, Iuliana Marciuc va povesti cum a început să facă sport, pentru prima dată, la 51 de ani și cum și-a întinerit vârsta metabolică cu 12 ani, la Bodyshape.

Specialiștii vor explica publicului ce înseamnă a da restart organismului într-un mod corect și sănătos.

  • Dr. Alina Spinean, medic nutritionist, va vorbi despre alimentația corectă și curele de detoxifiere
  • Flavius Ursachi va spune cum să te antrenezi eficient în doar 45 de minute, chiar și dacă ai un job solicitant, zi de zi.
  • Specialiștii vor explica cele mai mari greseli pe care le faci atunci când îți propui să obții silueta dorită și nu reușești
  • Ce înseamna mai exact o cură de detoxifiere ca la carte și ce beneficii aduce
  • Ce sa faci pentru a fi mereu o persoană tânără și frumoasă, atât pe interior cât și pe exterior
  • Cum să îți resetezi modul de a gândi și acționa ca să radiezi de fericire, sănătate și vitalitate   
  • Cum poți deveni o persoană din ce în ce mai activă, care adoră să facă sport, mândră de silueta pe care a obținut-o
  • Cum poți arde de 9 ori mai multe calorii, la sală, în doar 45 de minute.

„Am luat o hotărâre pentru mine însămi: că vreau să trăiesc cât mai frumos și demn, atât cât îmi va fi dat să fac asta. Că vreau să fiu cât mai aproape de natură și să adopt soluții pentru sănătate și frumusețe. Am căutat, pentru fiecare semn de întrebare pe care l-am avut, oamenii potriviți pentru răspunsurile si soluțiile cele mai bune, care să te ghideze astfel încât să poți obține ceea ce îți dorești pe termen lung, nu doar ca soluție de moment. Vă aștept pe 28 februarie la acest seminar special în care, alături de specialiștii care îmi sunt alături, vă vom explica în ce mod se poate da un restart sănătos organismului”, declară Andreea Marin.

„Mi-am propus să ajutăm oamenii să-și reseteze modul de a gândi, de a acționa și să le oferim imboldul de care au nevoie, astfel încât să-și dea restart organismului – indiferent de cum au trăit până atunci. 

Sunt două ore care îți pot schimba viața radical, dacă alegi să vii cu inima deschisă și cu mintea curioasă!”, declară Irina Alionte, fondator Bodyshape Transformation Center și inițiatorul evenimentului.

Seminarul va avea loc în data de 28 februarie 2019, ora 18.00, la Hotel Ramada Nord (Str. Daniel Danielopolu 44, București – zona Aviației).

Pentru a participa la acest seminar, este necesar ca doritorii să se înscrie în prealabil pe pagina evenimentului – https://www.bodyshapetransformation.com/conferinta-restart-2019

Be the first to comment on "Andreea Marin dezvăluie cum a dat restart organismului. Iată când și unde o poți întâlni!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea Presei - Știri și informațiiRO PRESS - Știri, Informații, Reportaje, Interviuri, AncheteTomis Press - Știri și informațiiAdyDev Media