Andreea Bălan și Ken de România își spun poveștile de viață la ”Totul pentru dragoste”

Ediția de astăzi a emisiunii ”Totul pentru dragoste”, difuzată de la ora 14.00, la Antena 1, îi aduce în platou pe Andreea Bălan, una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de la noi, și pe soțul ei, pentru a-și spune propria poveste de dragoste.

Andreea Bălan şi George Burcea s-au căsătorit în martie 2017, dar scânteia între ei s-a aprins în noiembrie 2014, când au filmat împreună cu videoclip. Cântăreața a devenit mamă pentru prima dată în octombrie 2016. Ea a adus pe lume o fetiţă sănătoasă de 3,270 kilograme şi 49 de centimetri, căreia i-a pus numele Ella Maya.

Despre cum a decurs povestea lor de dragoste și cum este acum relația lor, Andreea și George povestesc, astăzi, în emisiunea Mirelei Vaida.

Și tot astăzi, un alt personaj, destul de controversat, pe care Mirela Vaida îl va avea în emisiune este Ken de România, așa cum s-a autointitulat un tânăr pe nume Andrei, care a suferit numeroase intervenții chirugicale pentru a căpăta înfățișarea celebrei păpuși.

El spune că a decis să-şi facă primele intervenţii la 17 ani, iar motivul a fost acela că-i place prea mult ”frumosul”.

Despre cum se simte acum în pielea lui, dar și despre cum este perceput de oameni, Andrei vorbește astăzi, de la ora 14.00, în cadrul emisiunii ”Totul pentru dragoste”, la Antena 1.

 

Be the first to comment on "Andreea Bălan și Ken de România își spun poveștile de viață la ”Totul pentru dragoste”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings Stores