Alina și Romeo de la trupa Alesis, croazieră de lux în Emiratele Arabe

Alina și Romeo de la trupa Alesis s-au distrat într-o croazieră de vis, alături de un grup de prieteni, printre care și Matilda Pascal-Cojocărița și Ștefan Cigu.

Romeo Negoiasa de la Alesis

Artiștii noștri au luat avionul spre Emiratele Arabe, s-au îmbarcat pe vas în Dubai, unde au stat trei zile, apoi au plecat în croazieră.

Alina si Romeo de la Alesis si Burj Kalifa

Alina Negoiasa de la Alesis

După ce au vizitat Dubaiul în cele trei zile, ei au vizitat Capitala Emiratelor Arabe, Abu Dhabi, apoi Insula Sir Bani Yas, Capitala Quatarului, Doha și Insulele din Regatul Bahrain.

Alina si Romeo

În Abu Dhabi, artiștii noștri au vizitat câteva moschei și clădiri  modern, iar în Dubai, au vizitat parcul de distracții Atlantis și s-au fotografiat cu cea mai înaltă clădire din lume, Burj Khalifa, inaugurată în 2010.

Clădirea are o înălţime de 828 de metri şi are funcţionalități multiple: pe cele 163 de etaje există un hotel Armani, birouri pentru companii și chiar locuinţe rezidenţiale.

Artiștii au fost încântați că la etajul 148 al clădirii există o punte de observaţie, iar mai sus, la etajele 156-159, sunt dedicate sistemelor de telecomunicaţii. 

Reveniți în țară, Alina și Romeo de la Alesis au intrat în studio, pentru a finalize cele două albume la care lucrează și pe care intenționează să le lanseze în primăvară.

Be the first to comment on "Alina și Romeo de la trupa Alesis, croazieră de lux în Emiratele Arabe"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc