Alina și Romeo de la Alesis te invata cum sa pui muraturi

Alina și Romeo de la Alesis sunt împreună pe scenă, dar și în afara ei. Alcătuiesc un cuplu exemplar, iar oamenii îi apreciază pentru tot ce fac. În videoclipurile lor a jucat și buna lor prietenă Irina Loghin.

Și dacă artista Irina Loghin e recunoscută pentru stilul alimentar vegetarian abordat și faptul că se menține în formă cu mișcare, iată că și Alina și Romeo sunt atenți la ce consumă. Cei doi se pregătesc pentru spectacolele din iarnă și își umplu cămara cu bunătăți. ”Culegem roadele unei veri bogate, cu spectacole și evenimente dar ne pregătim și pentru iarnă. Astfel, pe lângă faptul că lucrăm intens la finalizarea albumului de muzică ușoară, avem grijă și la ceea ce mâncăm. Pe cât posibil, încercăm să folosim alimente naturale, cumpărate de la crescătorii de animale și cultivatori de legume serioși, pe care îi cunoaștem. Avem sursă de găini, de roșii, de lapte, brânză, curcan, nuci, ouă de găină, de prepeliță… Mama ne furnizează și ea tot ce cultivă în grădină. Acum, fiind vremea în care gospodinele se pregătesc de sezonul rece, vă dau și eu o rețetă de salată de iarnă, foarte apreciată”, ne spune Alina de la trupa Alesis. Iată rețeta

SALATĂ DE CONOPIDĂ ȘI GOGOȘARI

NECESAR:

2 kg conopidă

2 kg gogoșari

Pentru sos:

200 ml miere de albine

300 ml otet

400 ml ulei

1 pahar apa (200 ml)

1 lingură și jumătate de sare

700 g pastă de tomate

2 căpățîni de usturoi

Sosul se fierbe aproximativ 10 minute, apoi se introduce conopidă ruptă bucățele, se fierbe cca 10 minute, după care se adaugă gogoșarii rupți solzișori și se lasă să dea un clocot.

Se pune fierbinte din borcane încălzite și se acoperă cu o pătură, lăsându-le să se răcească încet.

A doua zi se duc la beci.

Be the first to comment on "Alina și Romeo de la Alesis te invata cum sa pui muraturi"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc