Alesis, o lansare de excepție! Ce vedete au luat parte la evenimentul de la Cercul Militar

Alina si Romeo Negoiasă de la Trupa Alesis au lansat luni, la Cercul Militar, într-o atmosferă specială, în prezența colegilor și a prietenilor de suflet, două materiale discografice noi. Trei ani de zile au lucrat cei doi soți, Alina și Romeo, care alcătuiesc cuplul muzical Alesis, la cele două albume noi, dar rezultatul este pe măsură.

Cei doi artiști de la Alesis au ținut să le mulțumească tuturor celor care le-au fost alături luni la lansarea celor două albume discografice noi. ”A fost o seară de basm! Ne-am simțit apreciați, iubiți, respectați! Și nu de oricine! Au răspuns invitației noastre mari personalități, din toate domeniile de activitate.

Evenimentul de la Cercul Militar a strâns multe vedete

Ne-am simțit ARTIȘTI! Sinceritatea, spontaneitatea și rofunzimea luărilor de cuvânt, ne-au mers la suflet. A plutit în Sala de Marmură a Cercului Militar Național, doar o energie pozitivă incredibilă, dumnezeiască. A fost o seară în care regina PRIETENIE a câștigat! Sunt foarte multe de spus…

Alesis si Generalul Zisu

Transmitem calde mulțumiri gazdelor noastre, Domnului General Cătălin Zisu, Domnului Colonel Dorca și tuturor celorlați colaboratori! Distincțiile primite, marea de flori și de cuvinte apreciative, căldura cu care am fost primiți pe scenă, toate la un loc, ne-au adus un prinos de fericire în casa sufletului.

Alesis si corina Chiriac

Această seară ne-a mai arătat că suntem pe drumul cel bun și suntem mai hotărâți ca oricând să nu dezamăgim în toate proiectele ce vor urma!”, spun Alina și Romeo Negoiasă de la Alesis.  

Alesis
Alina si Romeo de la Alesis au nasit-o e fata Irinei Loghin

Be the first to comment on "Alesis, o lansare de excepție! Ce vedete au luat parte la evenimentul de la Cercul Militar"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc