Ai grijă de gândurile tale, ele îți creează realitatea

dezvoltare-personala-personal-development-timetvro-constiinta

În clipa când înțelegi că mintea ta își pune amprenta asupra realității pe care o experimentezi, începi să ai grijă cu adevărat de gândurile și trăirile tale. Să fii atent atât în interiorul tău, cât și în exteriorul tău. Să observi legături și sincronizări minunate. Oameni și situații care au intrat în viața ta pentru că reflectă părți din tine. Fie că-ți plac, fie că nu-ți plac. Acesta este momentul în care începi să cunoști intuitiv și să te întrebi conștient ce vrei cu adevărat de la viață. Ce anume te face profund fericit și cu ce fel de visuri rezonezi.

În acest loc, înțelegi că ceea ce ești tu se exprimă în viața ta. Și îți asumi responsabilitatea. În acest loc, deschizi ochii cu adevărat și vezi că puterea a fost și rămâne întotdeauna în interiorul tău. De aici încolo, totul se schimbă. Modul în care gândești despre tine și modul în care te raportezi la oamenii din jurul tău. Și la viață.

În acest loc, devii tot mai loial valorilor tale. Nu mai ești dispus să-ți consumi în mod haotic timpul. Devii selectiv cu ceea ce alegi să faci, cu oamenii din viața ta și chiar cu dorințele tale. Îți clarifici tot mai mult prioritățile și ceea ce se potrivește felului tău de a fi. Ții cont deopotrivă de lucrurile practice, cât și de sufletul tău. Îți este tot mai limpede că nicio filozofie din lume nu poate fi adevărul tău decât atunci când o tu însuți o experimentezi. Nici chiar ceea ce citești acum nu poate fi adevărul tău decât dacă trăiești deja aceste lucruri. O informație îți poate doar trezi curiozitatea pentru mai mult. Mai departe, trebuie să înțelegi cu mintea, cu sufletul și din propria ta experiență.

Când înțelegi cu adevărat că viața îți răspunde întotdeauna, ba mai mult, că este pregătită să-ți împlinească orice vis pe care-l construiești în interiorul tău, devii atent la ceea ce ai cerut până acum, conștient sau inconștient. Îți dai seama că ai mult de lucru cu tine însuți ca să te eliberezi de convingerile celorlalți și de crezurile limitatoare. În același timp, începi să simți că trăiești cu adevărat. Să te bucuri de fiecare zi în parte știind că îți poți concretiza visurile fiind tu însuți. Vei înțelege cu adevărat cine ești și că acest univers are sens datorită ție. Datorită fiecărei dorințe cu care diversifici lumea și datorită curiozității cu care experimentezi ceea ce are de oferit viața.

Nu te limita singur! Ai curaj să crezi mai mult despre tine și să acționezi în direcția visurilor tale. În timp, vei înțelege tot mai mult motivul pentru care trebuie să ai grijă de gândurile și emoțiile tale.

sursa: atractiasuccesului.wordpress.com

Be the first to comment on "Ai grijă de gândurile tale, ele îți creează realitatea"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc