Adriana Lupu a renăscut ca pasărea Phoenix! Cum a făcut carieră peste hotare în domeniul coafurii și ce planuri are pentru viitor: ”Am simțit o chemare către acest domeniu și am considerat că pot aduce o schimbare și un impact pozitiv în această industrie”

Adriana Lupu este una dintre cele mai recunoscute hairstilyste de la noi care a făcut carieră de succes și la noi, unde a deschis salon peste salon, dar și peste hotare în Germania și Elveția. Apreciata antreprenoare a reușit să să îi cucerească pe nemți și pe elvețieni, care se lasă pe mâinile ei, în alegerea coafurii. Drumul ei nu a fost unul ușor, dar Adriana Lupu a reușit de fiecare dată să treacă peste toate cu bine și să renască precum Pasărea Phoenix. Adriana a luat drumul unei noi activități: plasare de muncă cu colaboratori dornici să cunoască performanțele de muncă și talent ale tinerilor români, pe toate domeniile de frumusețe, cosmetică, manichiură.

Ai o carieră frumoasă în domeniul coafurii. De ce ai pășit pe acest drum și nu în alt domeniu? Cine te-a ajutat în această carieră? Te-a ajutat/ încurajat cineva?

Cariera mea în domeniul coafurii a fost rezultatul pasiunii mele pentru frumusețe și creativitate. De mică, am fost fascinată de modul în care părul poate fi transformat și cum poate influența încrederea unei persoane. Am simțit o chemare către acest domeniu și am considerat că pot aduce o schimbare și un impact pozitiv în această industrie.

În acest parcurs, am fost binecuvântată să am sprijinul și încurajarea mentorilor și colegilor din industrie. Aceștia mi-au oferit îndrumare, sfaturi valoroase și oportunități de învățare, ceea ce m-a ajutat să-mi dezvolt abilitățile și să cresc profesional.

Iată că după ani de zile de muncă rămâi o persoană extrem de apreciată în acest domeniu. A fost greu? A fost ușor să te menții?

Desigur, drumul către succes nu a fost întotdeauna ușor. A fost nevoie de multă muncă, dedicare și perseverență pentru a rămâne relevantă și apreciată în industrie. Am avut de depășit provocări și momente dificile, dar am găsit mereu forța interioară de a merge mai departe și de a mă menține pe drumul meu.

Ai învățat și încă înveți și alte persoane să devină hairstyliști. Este dificil?

Împărtășirea cunoștințelor și instruirea altor persoane în domeniul coafurii este o mare responsabilitate. Este un proces care necesită răbdare, atenție la detalii și capacitatea de a comunica eficient. Deși este un efort intens, văd acest lucru ca pe o oportunitate de a contribui la dezvoltarea industriei și de a aduce bucurie altora, ajutându-i să își descopere pasiunea pentru coafură.

Este dificil să ajungi un hair stilist de succes?

Să devii un hair stilist de succes implică mult mai mult decât abilități tehnice. Este necesară o viziune creativă, dorința de a învăța mereu și de a fi la curent cu ultimele tendințe în domeniu, dar și abilitățile de a comunica și de a stabili relații bune cu clienții. Este o combinație de talent, pasiune și muncă asiduă care poate deschide uși către succes în această industrie competitivă.

Ai deschis o mulțime de saloane de frumusețe în Bucuresti, Germania și Elveția. Care ți-a fost cel mai drag?

Fiecare salon de frumusețe pe care l-am deschis a avut un loc special în inima mea. În fiecare dintre ele, am întâlnit oameni minunați, am creat legături puternice și am avut oportunitatea de a transforma vieți prin intermediul coafurii. Fiecare locație a avut propria sa atmosferă și provocări, ceea ce m-a ajutat să-mi dezvolt abilitățile de leadership și să descopăr noi aspecte ale industriei în diverse medii culturale.

Cum sunt văzuți românii peste hotare?

Românii sunt priviți cu admirație peste hotare datorită talentelor și abilităților lor, atât în domeniul artistic, cât și în cel profesional. Sunt remarcați pentru pasiunea, dedicarea și creativitatea lor. Este o mândrie să reprezint comunitatea românească în industria coafurii și să aduc în fața celorlalți ceea ce avem mai bun de oferit.

Tu ai un CV impresionant, numeroase diplome obținute aici și peste hotare. Cât de mult ți-au fost de ajutor?

Sunt recunoscătoare pentru toate oportunitățile și experiențele pe care le-am avut de-a lungul carierei mele și consider că fiecare pas înainte în dezvoltarea mea personală și profesională m-a ajutat să ajung la punctul în care sunt astăzi.

Ce planuri ai în momentul de față?

Voi lucra cu experți și parteneri din Uniunea Europeană și Elveția pentru a construi o reputație solidă și de încredere în industrie. Este important să te dezvolți ca stilist sau specialist în domeniul tău și să fii recunoscut pentru calitatea serviciilor și produselor pe care le oferi.

Tu ești o persoană pozitivă. Ai trecut prin multe, dar continui să te dedici cu pasiune muncii tale. Cum reușești?

Munca mea în această industrie are o poveste personală și experiență, iar aceasta mă motivează să rămân mereu în top și să îmbunătățesc continuu. Sunt încântată să colaborez și cu ceilalți experți pentru a-ți dezvolta propria identitate și succes în domeniul tău de experiență.

E important să ai propriul brand?

Este important să avem propriul nostru brand și să îmbunătățim constant calitatea produselor și serviciilor noastre, pentru a câștiga încrederea și loialitatea clienților noștri. În același timp, voi crea un mediu plăcut și confortabil în cabinetul meu, astfel încât clienții să se simtă bineveniți și să primească tratamente profesionale cu rezultate optime.

Viitorii cursanți unde se pot înscrie?

Pe site-ul elvetiajobs.ro sau pe office@elvetiajobs.ro. Voi avea și un al doilea punct pentru cursurile de specializare pentru manichiură, extensii de unghii pedichiură și podologie. (persoana specializată în diagnosticarea și rezolvarea orcarei afecțiuni a picioarelor-n.r.). Și am decis să iau și persoane din Republica Moldova, care sunt recunoscute pentru manichiura pe care o realizează.

Salariile unui angajat va porni de la 3800 de franci elvețieni

Adriana Lupu mai spune că angajații vor beneficia de oportunități și șanse nemaipomenite. Ei vor avea diplome din Elveția, iar salariile vor porni de la 3800 de franci elvețieni.

Cei care doresc doresc să profite de această oportunitate, trebuie să știe că vor avea colaborări cu saloane pentru schimbări de experiențe, în urma cărora vor fi răsplătiți cu salariu și diplomă din Elveția. Perioadele de specializare vor fi de la 10 zile pînă la 90 zile, iar cei mai buni vor fi angajați cu contract. Salariile lunare ale unui lucrător vor începe cu 3800 franci și vor putea ajunge până la 4500 de franci elvețieni.”, a declarat Adriana Lupu.

Recrutare în Elveția pentru specializare! Cursanții au parte de o vacanță în Elveția

Adriana Lupu mai spune că angajații vor primi numeroase bonuri. Aceștia vor avea ocazia să își lanseze propria marcă de produse, așa cum are ea, AZA Avantgarde.

Angajații vor primii bonus să aibă pe produse propria marca, la fel ca mine. Pot să-i susțin și să îi direcționez să colaboreze cu academii pe domeniile sau saloane cu renume în Elveția și voi începe cu cantonul Zürich! La începutul anului 2024 voi începe selecția pentru cursurile de specializare din România și Republica Moldova pentru Elveția. În plus li se va pune la dispoziție cazare gratis și un pachet de produse și ustensile necesare acestei activități. Perioada de specializare pentru români va fi motivată și plătită cu bonusuri în bani și diplomă, deci românii se vor întoarce acasă cu bani și diplomă!”, a mai punctat Adriana Lupu.

Be the first to comment on "Adriana Lupu a renăscut ca pasărea Phoenix! Cum a făcut carieră peste hotare în domeniul coafurii și ce planuri are pentru viitor: ”Am simțit o chemare către acest domeniu și am considerat că pot aduce o schimbare și un impact pozitiv în această industrie”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc