2Vibes Symphony & Laura Bretan cântă Marea Unire la Sala Palatului, cu porțile deschise publicului ”100 de ani de România, 100 de artiști pe scenă și 100 de minute de muzică”

Ciprian Rogojan se reîntoarce în SISTEM! Nu este vorba de fosta sa trupă, ci sistemul muzical românesc în care revine cu o formulă de scenă deosebită -2Vibes Symphony-și cu un ajutor impresionant, aproape 100 de artiști. ”Pluton” din care face parte și Laura Bretan, micuța americancă de origine română ce a făcut furori în finala ”America’s Got Talent”.
Joi, 8 noiembrie, ora 19.00, pe scena Sala Palatului, Ciprian Rogojan propune un spectacol ce creează o conexiune unitară între muzică și tehnologie.
Concertul extraordinar ”100 de ani, 100 de artiști, 100 de minute” este un proiect cultural premium, conceput special de duo-ul 2Vibes Symphony (Ciprian Rogojan- licențiat al Academiei de Muzică Gheorghe Dima din Cluj-Napoca, fondator al formației Sistem- și Alexandru Anastasiu -doctor în muzică, percuționist în cadrul Orchestrei Naționale Radioși organizator al primului Festival Internațional de Vibrafon) pentru aniversarea Centenarului României.

Pe scena Sălii Palatului vor urca instrumentiști și soliști de excepție: dirijorii Tiberiu Soare și Eduard Dinu, sopranele Irina Baianț și Laura Bretan, flautista Ioana Turcu, orchestra Camerata Regală și Ascendis Choir. Programul serii este unul special și va conține lucrări din repertoriul clasic, cât și reinterpretări moderne a unor teme muzicale românești și internaționale.

Coborât de pe ”scena” Parlamentului și reîntors pe scena muzicală după o pauză de șase ani, percuționistul ce a făcut istorie cu trupa Sistem (alături de care a susținut sute de concerte timp de 12 ani)

Câştigătoarea sezonului şase al show-ului de divertisment „Românii au talent!”, Laura Bretan a pierdut finala concursului “America’s Got Talent” şi marele premiu în valoare de 1 milion de dolari în faţa lui Grace Vander Waal, în vârstă de 12 ani.

 

Be the first to comment on "2Vibes Symphony & Laura Bretan cântă Marea Unire la Sala Palatului, cu porțile deschise publicului ”100 de ani de România, 100 de artiști pe scenă și 100 de minute de muzică”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc