12 vorbe intelepte: Afla proverbul zodiei tale

In functie de caracteristicile fiecarei zodii, acestora li se poate atribui cate un proverb care sa concentreze trasaturile de caracter si cele temperamentale in doar cateva cuvinte.

Stim deja ca fiecare zodie are caracteristicile ei si ca acestea ne ajuta sa ne dam seama de temperamentul si personalitatea celor din jur.

Daca ne ghidam dupa acest aspect putem spune ca fiecarei zodii ii corespunde un proverb in functie de trasaturile de caracter pe care la presupune semnul zodiacal respectiv.

Berbec – “Omu’ incapatanat n-asculta de niciun sfat”

Berbecii sunt firi incapatanate si niciun alt proverb nu s-ar fi potrivit mai bine. Nativul din berbec intotdeauna isi va urma propriul drum si nu va asculta de cei din jur. Vrea sa faca totul asa cum stie el si nu sta prea mult pe ganduri. Trece imediat la actiune fara sa se gandeasca prea mult la consecinte.

Taur – “Nu da vrabia din mana pe cioara de pe gard”

Taurul stie intotdeauna sa aprecieze ceea ce are. Este o personalitate realista, rabdatoare, iubitoare si linistita. Ii place linistea si apreciaza lucrurile marunte facute din suflet. Nativii zodiei nu sunt adepti ai schimbarilor si le place foarte mult stabilitatea, de aceea se feresc de ceea ce este nou si necunoscut.

Gemeni – “Cand de multe te apuci, mai pe toate le incurci”

Gemenii sunt persoane energice, curioase si mereu puse pe treaba. Se implica in cat mai multe proiecte si de cele mai multe ori tind sa incurce itele dar reusesc cumva sa ajunga la rezultatul dorit. Sociabili si comunicativi, gemenii sunt adeptii schimbarilor si se adapteaza foarte usor la lucrurile si situatiile noi.

Rac – “Fiecare pasare isi iubeste cuibul”

Racii sunt cunoscuti ca fiind cei mai familisti nativi ai zodiacului. Pentru ei familia este mai presus de orice si sunt foarte atasati de camin. Au nevoie de siguranta, de iubire si de ordine in viata lor pentru a reusi sa se exteriorizeze si sa iasa din carapacea lor. Creativi si sentimentali, racii sunt firi foarte sensibile.

Leu – “Omul de onoare, doar o vorba are”

Leii sunt firi mandre si increzatoare intotdeauna in fortele proprii asa ca nu stau foarte mult la discutii. Cand ei spun ceva asa ramane si nu mai e loc de comentarii, de aici si acest proverb atat de raspicat. Intotdeauna in centrul atentiei, creativi si ambitiosi, vor reusisa ajunga mereu acolo unde si-au propus.

Fecioara – “Omul harnic, muncitor, de paine nu duce dor”

Fecioara este recunoacsuta pentru abilitatile gospodaresti minunate pe care si le arata ori de cate ori are ocazia. Atenta la detalii si obiectiva, fecioara este o fire studioasa si foarte rabdatoare. Pune pret pe sinceritate si apreciaza persoanele care au initiativa si nu se sustrag de la proiecte complicate.

Balanta – “Haina face pe om”

Balantele sunt sarmante, sociabile si artiste inca din nastere. Apreciaza frumosul asa cum nimeni altcineva nu poate sa o faca si sunt intotdeauna o aparitie spectaculoasa asa cum ne transmite si proverbul care le guverneaza. Balantele iubesc luxul si hainele scumpe, sunt atente la detalii si reusesc sa mentina un echilibru in vestimentatia lor.

Scorpion – “Cine iubeste mult, pedepseste rau”

Iubareti din fire, scorpionii se razbuna aspru atunci cand sunt tradati sau cand sunt dezamagiti de catre persoane dragi. Cu un caracter puternic si hotarat, scorpionii iarta usor, dar nu uita niciodata si isi iau revansa atunci cand te astepti mai putin. Firi misterioase reusesc intotdeauna sa atraga atentia celor din jur.
Mai mult aici.

Be the first to comment on "12 vorbe intelepte: Afla proverbul zodiei tale"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc