Scandalul anului! Cum o jignește Mihaela Rădulescu pe Andreea Marin!

Rivalitatea istorică dintre fostele soții ale lui Ștefan Bănică Jr este de notorietate în showbizul românesc. Recent au fost publicate declarații incendiare făcute în urmă cu câțiva ani de Mihaela Rădulescu la adresa ‘Zânei Surprizelor’.  

Mihaela Rădulescu  vorbeşte în termeni jignitori despre rivala sala într-o conversaţie telefonică, potrivit wowbiz.ro

“Eu mă … pe fata asta şi mă ştiu sigur de o mie de ori arătând mai bine, mai deşteaptă şi mai mişto ca fata asta. Mă doare în … de fata asta. Nu vreau însă să se vadă, strict profesional vorbind, inegalitatea dintre ce facem noi acolo”, a spus vedeta.

Motivul tensiunilor dintre cele două dive ar fi fost că Zâna surprizelor ar fi avut un promo mult mai bine făcut decat Mihaela Rădulescu.

„Singurul motiv, unicul, pentru care îmi sare ţandăra este inegalitatea dintre mine şi vita aia de MARIN. Asta are un promo pe post, care eu totuşi cunoscând această meserie, costă nişte zeci de mii de euro. Eu am avut un promo de doi lei reali pe hârtie, cu camere. (…) Sunt nişte mii de euro aruncaţi pe un promo la MARIN, mie îmi fac să-mi verse stomacul când mă gândesc că eu n-am avut un promo nici măcar decent…”, spunea Mihaela Rădulescu.

Be the first to comment on "Scandalul anului! Cum o jignește Mihaela Rădulescu pe Andreea Marin!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc