Elena Ionescu, ex-Mandinga, din nou probleme cu coșurile?

Elena Ionescu, ex-Mandinga (30 ani) n-a scăpat de coțșuri. Cântăreața, care s-a luptat mai bine de 4 ani cu acneea are iar probleme. O imagine de sâmbătă de la Revelionul artiștilor arată că obrajii solistei sunt iar plini de coșuri.

Elena ex-Mandinga se luptă din nou cu problemele create de o acnee, care i-a “explodat” pe faţă. Prezentă sâmbătă pe scenă la Revelionul artiștilor de la Berăria H, pe chipul cântăreței s-a observant iar urmele lăsate de coșuri, în ciuda faptului că a încerat să le ascundă cu un machiaj. Ea a făcut show pentru cei de față, iar în lumina care îi bătea pe față se disting ușor coșurile, care i-au reapărut pe chip.

Cântăreața a avut mari probleme cu tenul încă din 2013, iar acneea i-a lăsat urme pe chip. A mers la dermatolog şi a urmat mai multe tratamente.  “Nu e o plăcere să vorbeşti despre o problemă de sănătate pe care o poate avea oricine. Am un program extrem de încărcat, stau mereu cu machiaj pe faţă şi atunci procesul de vindecare durează. De cinci luni de zile mă lupt cu această problemă. O să fac un fel de peeling, se face sub anestezie. Acum e bine, am rămas cu nişte semne pe care le voi rezolva cât de repede”,a spus Elena la “Teo Show” în 2013. Solista spune că s-a trezit într-o dimineaţă cu acne pe faţă. “M-am trezit cu nişte coşuri pe barbă, am zis că o fi de la machiaj. Am fost la dermatolog şi am aflat că am un stafilococ care poate fi luat de la machiaj, de pe perna unui hotel, se poate lua de pe orice”, a adăugat artista. Într-un final a apelat și la medicii care i-au efectuat terapia vampir, peeling-uri chimice, fie i-au rcomandat anumite creme preparate special pentru ea.

Be the first to comment on "Elena Ionescu, ex-Mandinga, din nou probleme cu coșurile?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc