Fuego succes fulminant la Sala Palatului la spectacolul aniversar de 25 de ani de carieră! A adus pe scenă 80 de artiști

Fuego a avut un succes fulminant vineri la Sala Palatului la spectacolul său aniversar de 25 de ani de carieră. Artistul le-a dat clasă tuturor! Pe scenă, artistul a adus 80 de persoane printre ele nume mari precum: Irina Loghin, Mirabela Dauer, Ion Dichiseanu, Mioara Velicu…

Fuego si Ion Dichiseanu

Fuego (43 ani) a celebrat cei 25 de ani de carieră printr-un show unic, inedit, pe scena Sălii Palatului din București. Show-ul de trei ore a fost unul pe măsura evenimentului, plin de culoare, de energie, cu un Fuego dinamic, altfel parcă de felul în care e cunoscut.

Mirabela Dauer si Fuego

Artistul a cântat, alături de Orchestra Fraților Advahov și de Angry Band, atât șlagărele sale, cât și folclor, fiind mai ceva ca o baterie plină de forță, de bucurie artistică, împărtășind cu publicul său, emoție, fericire și parte din tot ce înseamnă el.

Fuego si fratii Advahov
Fuego si fratii Advahov

Spectacolul a durat peste trei ore și a avut mai multe tablouri, muzică populară, muzică ușoară, cântece de altădată, refrene iubite, omagii aduse marilor actori, muzică patriotică și alte suprize. Alături de Paul Surugiu, pe scenă, au urcat peste 80 de persoane, de la cele trei trupe de dans, până la instrumentiști, dar și prietenii colegi și artiști, printre care: Irina Loghin, Mirabela Dauer, Mioara Velicu, Oana Lianu, Nicolae și Isidor Glib, Surorile Osoianu și maestrul Ion Dichiseanu. Cumva, a fost o sărbătoare a muzicii și a muncii unui om care-și dă mereu sufletul pe scenă, care trudește pe brânci pentru ce face și care este, fără doar și poate, unul dintre cei mai iubiți și mai apreciați artiști români, independenți, cu un stil de muzică deloc comercial. Sala Palatului a fost sold out cu o lună și jumătate înainte, Paul anunțând deja următorul concert, cel din 22 martie, tot la Sala Palatului. Selecțiuni din acest concert veți putea vedea pe 1 decembrie, de la ora 15.00, la TVR 2.

Fuego, flancat de dansatoare

„M-am bucurat de dragostea voastră și sunt copleșit! Mi-am trăit visul artistic, am râs și-am plâns deopotrivă și-am oferit oamenilor, într-o sală plină până la refuz, împlinirile mele artistice, cu muzică ușoară și folclor, cu tot ce însemn eu azi. A fost o desfășurare de forțe și le mulțumesc tuturor celor care mi-au arătat că mă iubesc și mă prețuiesc! M-am simțit minunat și cu siguranță e o seară pe care n-am să o uit curând!”, spune Paul Surugiu-Fugo.

Fuego in costum maramuresean
Fuego in costum maramuresean

1 Comment on "Fuego succes fulminant la Sala Palatului la spectacolul aniversar de 25 de ani de carieră! A adus pe scenă 80 de artiști"

  1. Un artist colosal si-un spectacol grandios la Sala Palatului! Felicitari, Fuego!!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc