Povestea incredibilă a unei românce stabilită în Franța: A copilărit într-o secție de oncologie, iar la maturitate a reușit să învingă cancerul

Raluca are doi copii, trăiește în Franța și a reușit să învingă cancerul. Ea își va împărtăși impresionanta poveste de viață, astăzi, de la ora 14.00, în cadrul emisiunii ”Totul pentru dragoste”, la Antena 1.

Raluca și-a petrecut bună parte a copilăriei la locul de muncă al mamei sale – secția de oncologie a spitalului din Alexandria.

În timpul facultății ea l-a cunoscut, în cadrul unei întâlniri pe nevăzute, pe cel care avea să-i devină soț. El este român, plecat în Franța de foarte mic. A fost dragoste fulgerătoare așa că Raluca lasă totul și pleacă în Franța. În 2007 s-au căsătorit și au făcut tratamente pentru că nu rămânea însărcinată. În 2009 a dat naștere primului copil, după o sarcină cu mari dificultăți.

După prima noapte cu copilul acasă, soțul ei începe să devină gelos pe copil și să se îndepărteze. Raluca a intrat în depresie și s-a îngrășat 28 de kilograme. Și pentru că soțul ei nu se mai simţea atras de ea, a început să țină cure drastice. După ce-a revenit la silueta de dinainte, relația cu soțul ei s-a îmbunătățit și a rămas din nou însărcinată. La auzul acestei vești, soacra și soțul i-au cerut să avorteze copilul, însă Raluca refuză și-l aduce pe lume pe cel de-al doilea copil.

Raluca a realizat din nou ce fel de om este bărbatul cu care avea doi copii în momentul în care au fost invitați la o nuntă în România și el a obligat-o să slăbească și să meargă la solar înainte de a se întoarce în țară, ca să nu îl facă de râs.

Necazurile cu soțul ei nu s-au oprit aici și, pe lângă acestea, Raluca este diagnosticată în 2012 cu cancer colonorectal. Nici măcar diagnosticul nu îi apropie, soțul îi spune: „sper să mori de cancer.”

După o perioadă extrem de dificilă, Raluca a reușit să învingă cancerul și acum crede că este destinul ei să ajute și alți oameni să lupte această boală cruntă, la fel cum a făcut și mama ei.

Întreaga poveste de viață a Ralucăi, desprinsă parcă din filme, și felul în care a reușit să treacă peste greutățile de neimaginat, telespectatorii le vor putea afla astăzi, de la ora 14.00, în cadrul emisiunii ”Totul pentru dragoste”, moderată de Mirela Vaida la Antena 1.

Be the first to comment on "Povestea incredibilă a unei românce stabilită în Franța: A copilărit într-o secție de oncologie, iar la maturitate a reușit să învingă cancerul"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc