Maia Morgenstern, despre rolul sãu din serialul Sacrificiul: „Creativitatea îmi este încurajată!”

                În aceastã toamnã, Maia Morgenstern o interpreteazã pe Eva, în cadrul celui mai nou proiect produs de Ruxandra Ion şi difuzat de Antena 1, Sacrificiul, ce va avea marea premierã miercuri, 11 septembrie, respectiv joi, 12 septembrie, de la 20:00. Îndrãgita actriţã a primit propunerea de a juca în noul serial chiar în timpul filmãrilor de la Fructul Oprit.

            “A fost o continuare firească. În mijlocul filmărilor de la “Fructul Oprit”, doamna Ruxandra Ion în primul rând mi-a propus, am convenit de comun acord, să ne vorbim cu “tu”. Acela a fost un prag important, expresia încrederii și a respectului reciproc și a felului exceptional în care lucrăm, comunicăm, creăm, bucurându-mă de o încredere totală şi apreciind la rândul meu un profesionalism excepțional, un mod serios și profesionist de a aborda modul de filmare, ziua de filmare, lucrul, dar și creativitatea. Creativitatea îmi este încurajată!”, povesteşte Maia Morgenstern.

Maia Morgenstern

            Aceasta îşi aminteşte cu emoţie momentul în care a acceptat sã o joace pe Eva în Sacrificiul: „Cu respect, cu prietenie, cu drag, mi-a propus să continuăm colaborarea, să creăm împreună. A fost un <<da>>  absolut firesc, expresia încrederii și a prețuirii și a conștienței faptului că putem crea împreună povești frumoase ce se vor adresa spectatorilor fideli. Totodatã încercãm să câștigăm inimile, sufletele cât mai multor oameni, care să ne urmărească poveștile, să ne judece, pentru că și gândirea critică nu face rău!”, a mai completat actriţa.

            Pe Maia Morgenstern în rolul Evei telespectatorii o vor putea descoperi în această toamnă în Sacrificiul, noul proiect pe care Ruxandra Ion îl produce pentru Antena 1. Serialul este o saga de familie, cu un     scenariu original 100%, bazat pe fapte reale declarate istoric, dar şi pe fapte reale povestite de cunoscuţi. Producţia va intercala trei poveşti extraordinare, a trei familii din medii diferite. Filmările sunt în plină desfăşurare în diverse locaţii spectaculoase din Bucureşti şi din împrejurimi.

Be the first to comment on "Maia Morgenstern, despre rolul sãu din serialul Sacrificiul: „Creativitatea îmi este încurajată!”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc